Category

CommandFusion Verify Iviewer Lite Plus Release Android App

Rygterne var sande, CommandFusion har netop frigivet Iviewer Lite i iTunes -butikken. Appen på £ 34.99 er rettet mod DIY House Automation Market såvel som den har overholdelsen af ​​begrænsninger i den fulde version af softwareapplikationen – hver GUI kan have maksimalt 200 objekter (knapper, glider osv.). Sider såvel som undersider på en iPad er begrænset til en integreret samlet på 10 (iPhone/iPod er ubegrænset). GUI -linking (lancering af en mere GUI -fil) er ikke tilladt.

CommandFusion’s Iviewer, vores Expert Automation Remote Management Product, er nu tilgængelig i en “Lite” -version udviklet til DIY -automatisering individer såvel som mindre automatiseringsprojekter.

Tilgængelig i dag giver iOS -appen Iviewer Lite en udgiftseffektiv metode til DIY -individer såvel som installatører af mindre automatiseringssystemer til at producere deres egne tilpassede grafiske individuelle grænseflader (GUI’er) på en iOS -enhed. Disse GUI’er kan bruges til at styre enhver form for system, der kan kontrolleres gennem Ethernet. Ved hjælp af CommandFusions helt gratis ‘Guidesigner’ Windows -program kan enkeltpersoner producere en GUI, der ser såvel som opfører den metode, de ønsker. Nogle mulige anvendelser til Iviewer Lite inkluderer kontrol af et husholdningsanlæg, et varme/kølesystem eller noget andet, som den enkelte kan forestille sig.

Tiden er bedst for os at tilbyde en udgiftseffektiv service, der gør Iviewer meget mere tilgængelig for ikke kun DIY -brugere, men ligeledes for installatører af mindre udfordrende systemer. Vi mener, at det giver den allerbedste værdi for pengene i sit segment. ”Sagde Jarrod Bell, medstifter, CommandFusion.

Iviewer Lite er udviklet til DIY såvel som Little Installation Market og bruger den nøjagtige samme kraftfulde automatiseringsmotor som Iviewer 4 – CommandFusions ekspertautomatiseringsadministrationsprodukt. Det gør det muligt for individet at producere kraftfulde individuelle grænseflader med dynamisk materiale såvel som avanceret ydelse såsom bevægelser, lister, animationer, JavaScript API såvel som meget mere.

Hovedtræk

Opret GUI’er til enhver form for netværksgadget, der kan styres – House Automation & Administrer systemer, bestyrelseslokaler, forelæsningsteatre, yachter, mediecentre, fjernstyringskøretøjer osv.

Købt med App Store – Køb én gang, oprettet på enhver form for gadget, der er forbundet med klienterne Apple ID

Administrer direkte som adskillige systemer efter behov (TCP/UDP/HTTP), der kræves ingen ekstra hardware.

Logik scripting gennem kraftfuld JavaScript API

Helt personaliser hele interface med Guidesigner Software Application (gratis)

Opret forskellige sidevisninger for portræt såvel som landskabstilstande

Omkostningseffektiv til DIY-automatisering

Understøtter alle iOS -gadgets (iPads, iPhones, iPod touch)

Arbejder med enhver form for administrationssystem, inklusive vores egen automatiseringshardware

Derudover har CommandFusion ligeledes frigivet en Android -version af Iviewer, der nu tilbydes fra Google Play Store. Tjek nedenstående links for begge apps.

CommandFusion.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *