Crate & Barrel kommer til Calgary

Pas på Ikea og Pottery Barn – et nyt barn kommer til byen! Den 7. oktober åbner Crate & Barrel i Calgary (den amerikanske møbelforhandler oprettet i Toronto for et år siden). Den måde, jeg ser det på, kan du aldrig have for mange steder at shoppe efter overkommelig design, og nu vil vestkysten have endnu en destination. Nu ved jeg, at du stadig har to uger til at vente, før dørene åbner, men jeg kunne ikke modstå at dele mine top shoppingvalg fra Crate’s Fall Lineup.

Der er mange flere ting, der skal eftertragter, men her er en start:

Bliv ikke narret af denne delikate lampe: dens størrelse har et fantastisk potentiale. Abigail Table Lamp, $ 320.

En lille industriel skadede aldrig nogen. Det smukke ved Lyle er, at den kan bruges inden for eller ud. Jeg ville meget gerne se disse stole med et gammeldags gårdbord. Lyle side stol, $ 270.

Jeg elsker absolut dette bestik! Den firkantede, mat, sorte harpikshåndtag kontrasterer smukt med rustfrit stål. Det 20-stykke sæt er til salg nu for $ 130 på det amerikanske websted, så du kan virkelig ikke gå galt! Wright bestik, regelmæssig pris, $ 45 for 5-delt stedindstilling.

Hvis du kan lide den industrielle tendens, men frygter engagementet, er her din chance for at tilføje et lille hit til dit rum. Seam Vases, $ 130 til $ 150.

De stærke linjer, der er blandet med varm solid teak, afgiver virkelig en erklæring i denne samling. Fulton Media Console, $ 1.599.

Nu må jeg indrømme, at jeg er lidt besat af sektioner i øjeblikket. Vi er lige færdige med vores kælder, og en sektion ville være den perfekte løsning til rummet. Den rene linjer og hygge i denne særlige sofa er perfekt – nu skal jeg alt, hvad jeg skal gøre, overbevise min mand! City 5-delt sektion, $ 4.645.

Se efter den nye Crate & Barrel i Southcentre Mall, 100 Anderson Road South East. Glad shopping Calgary!

Fotokreditter: 1.-6. Høflighedskasse og tønde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *