Category

Faradite afslører graveringstjeneste for at tilpasse TAP-5 Wise House Switches

Faradites nye graveringstjeneste bringer personaliserede smarte switches til dit hjem.

Den nye graveringstjeneste tilbydes på deres TAP-5-variation af moderne administrationspunkter, der er kompatible med 24V House Automation Systems. TAP-5 leverer fem interaktionspunkter, der kan konfigureres til at styre et hjemmets lys, persienner, musik samt opvarmning alt fra et enkelt punkt.

Med mængden af ​​ydeevne, der tilbydes fra TAP-5, hjælper mærkning af hvert punkt med administration, som folk husker nøjagtigt, hvad der administreres ved hvilken handling på kontakten. Fremragende til rutinemæssige individer, der kræver en påmindelse, men ligeledes fremragende til gæster, der øjeblikkeligt vil forstå, hvilken funktion de kontrollerer bare ved at se på kontakten. Kloge huse krav til at være ‘smarte’ med gode tilbud af måder. Fjern mærkning såvel som intuitiv gevinst adgang til de funktioner, folk ønsker, er et virkelig fantastisk sted at begynde såvel som forhindrer, at folk bliver overvældet eller udsat af komplekse grænseflader.

Graveringstjenesten tilbydes på det rensede kobber såvel som rustfrit stål TAP-5-switches (brugerdefineret gravering, der ikke tilbydes på Matt White). TAP-5 switches i Shape UK-backboxes, som alle andre faraditiske tapafbrydere, tilbydes de også også til EU-kasser.

Faradite siger, at de har introduceret denne service som direkte svar på kommentarer fra enkeltpersoner såvel som installatører såvel som det vil gøre det muligt for hver klient at producere noget, der er unikt for dem.

Den nye brugerdefinerede graveringstjeneste tilbydes fra i dag. Undersøg videoen såvel som nedenstående link for mere info.

Faradite.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *