Redaktørens inspiration: Cottage Paint Idéer til at prøve denne sommer

Design Editor Morgan Michener deler hyttemalingsfarver og projekter, der inspirerer hende nu.

Hytter lader os undslippe trængsel og travlhed i bylivet, oprette forbindelse igen med naturen og glæde i nogle virkelig rolige øjeblikke. Så det burde ikke komme som nogen overraskelse, at stille, neutrale paletter bugner af de hytter, vi har i H&H. Men når farver vises, har de virkelig indflydelse. De er typisk nuancer trukket fra naturen: en skifergrå taget fra en mur af granit, en mørkegrøn fra skyggefulde skove. Andre gange er de klassiske primære nuancer: en ikke-en-sky-i-himmelblå eller saftig rød. Hvis du gerne vil injicere noget farve i dit sommerhus i år, er her nogle af mine yndlingsmalingsprojekter, store og små – ideelle til din næste flugt.

Jeg elsker, hvordan disse bundehus og hytteudvendige blander sig perfekt i deres omgivelser. En dyb grå bliver tonet blå ved siden af ​​krusende vand og skovgrøn udstråler mod en mur af træer – det er ikke en regel, men farvekoordinering kan fungere så godt, når det vedrører udvendige malingsjob. Denne sommer, hvorfor ikke give din sidespor en frisk, naturinspireret frakke?

Få looket

Venstre: Deep Space (2125-20) af Benjamin Moore

Højre: Hazel Wood (460F-7) af Behr

Fotograf: 1. Angus Fergusson 2. Donna Griffith

Kilde: 1. Hus og hjem juli 2016 Bookazine 2. Hus og hjem maj 2013

Designer: 1. Cameron McNeil 2. Christine Ralphs og Michelle Lloyd

Hvis du har lyst til et mindre projekt, kan du prøve at male en del af en soveværelsesvæg for at skabe et syntetisk hovedgærde. Her malede designer Jay Hodgins bagvæggen af ​​en niche en dyb skifer, hvor den parrede den med sengetøj i stenede nuancer for en sammenhængende effekt.

Få looket

Plummet (272) af Farrow & Ball

Fotograf: Alex Lukey

Kilde: Hus- og hjemmebookazine 2016

For at tilføje personlighed til et helt hvidt sommerhus skal du male en lille del af trægulve i frisk, vandig blå. Frontindgange, mudrooms og bunkies er alle fantastiske valg til denne livlige behandling.

Få looket

Rialto (10bg 22/275) af ICI Paints

Fotograf: Jean Longpre

Kilde: Hus og hjem juli 2013

Designer: Heidi Smith

Husk, at lidt kan gå langt, når det vedrører farve. Spray-maling all-weather stole i uoverensstemmende nuancer er et let weekendprojekt, der giver dit udendørs rum et sjovt, afslappet look.

Få looket

Stol, til venstre: Rhubarb (2007-30) af Benjamin Moore

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus og hjem august 2004

Designer: Michele Michener

Brug resterende dåser af maling ved at have børnene malingsten til at bruge som dørstop eller dugevægte. Dette gør et let og økonomisk regnfuldt projekt.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus og hjem august 2004

Designer: Michele Michener

For at give vintage træbed fedt nyt liv, skal du slibe dem ned og male dem igen i en mættet, højglansfarve. Primære nuancer som Sky Blue og Cherry Red er klassiske accentfarver i hytter, fordi de virkelig popper i neutrale rum.

Få looket

Rød besættelse (SW7590) af Sherwin-Williams

Fotograf: Stacey Brandford

Kilde: Hus og hjem juli 2014

Designer: Kate Stuart og Natalie Hodgins

Endelig et “un-malende” projekt. Hvis du stirrer på din træpaneler, har “at male eller ikke male” argumentet i dit sind, skal du hente inspiration fra denne smukke veranda. At forlade loftet umalet trækker øjet op og gør thE -værelse ser meget høj ud, mens de mørke vægge skaber en behagelig fornemmelse.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus og hjem maj 2011

Designer: Don Tapscott

… eller personaliser padler med en signaturfarve fra din hyttes farvepalet. (De ser endnu bedre ud med alder og brug!)

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus og hjem april 2013

Designer: Alison Wilson og Sarah Richardson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *