Category

King East Design District Event

Toronto’s King East Design District (KEDD) er vært for en udstilling i weekenden, som du designer-kyndige læsere måske vil tjekke ud. Torsdag aften er VIP -lanceringsbegivenheden – Lynda Reeves vil tale om designdistriktet. Hold øje med Chloe Berge’s blogindlæg om den eksklusive begivenhed fredag ​​morgen. Udstillingen åbner for offentligheden fra lørdag 29. september til søndag 30. september, 11 til 16 hver dag. Klik her for at købe dit $ 10 -turpas inden begivenheden, som er en donation til Habitat for Humanity, en årsag Lynda støtter stolt.

Designdistriktet spænder langs King Street East fra Church Street til Sackville Street og mellem Adelaide Street og Front Street. Hvis du er i området i weekenden, skal du huske at komme forbi.

Den indledende begivenhed vil kombinere forskellige hæfteklammer af glamourøs livsstil, der findes i byen Toronto, og vil give mulighed for spillesteder i distriktet til at vise det bedste fra lokalt og internationalt design fra apparater og møbler til rødvin og spisning. Sub-Zero og Wolf er begivenhedssponsorer, og deres apparat-showroom er sikker på at være fyldt med køkkeninspiration til alle.

Gå en tur gennem distriktet og tjek de seneste samlinger af populære designere, herunder Klaus Nienkämpers 60-årige historie med anerkendte møbler.

Deltagere vil også have mulighed for at lære om tæpper (Modern Weaves Michael Pourvakil underviser i Rug 101 til gæster), vove sig på designture og få interiørkonsultationer i butikken.

Arrangementet opfordrer offentligheden til at opleve væksten i området, der stammer fra King Street Easts pionerer til de nyeste tilføjelser af designudtag i nabolaget. (Antallet af møbelbutikker og showrooms er fordoblet i området i de sidste fem år.)

Besøg udstillingen fra lørdag 29. september kl. 11 til søndag 30. september kl. 16.00. Klik her for at købe dit rejsepas!

Fotokreditter: 1. King East Design District Website2. Sub-Zero/Wolf Appliances3. Niilo stol, Nienkämper4. Moderne væv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *