Skodder til et georgisk hjem

Q. Vi købte for nylig denne 1920’ers Red Brick Georgian, og vi vil gerne tilføje skodder. Hoveddøren er malet en taupe -farve – vil du anbefale Taupe -skodder, der skal matche? Bør vi også male tagskæggene taupe?

A. Dit hjem er smukt. Det kræver bare lidt påklædning, og skodder er en fantastisk måde at starte på. Da mursten er sådan en smuk farve, skal du tænke på at gå med en kontrastfarve for skodderne i stedet for en for neutral taupe som døren. Fasaden kunne bruge en lille visuel interesse, og en dyb kulgrå eller sort som Para’s oktober aften eller formørkelse ville tilføje en slående dimension til huset. Taupe -døren skal males i samme farve som skodderne, da den ser ud til at forsvinde under det smukke tag. Din hoveddør skal være mærkbar, indbydende og fokal.

Overvej om muligt at male de lodrette hvide rør den samme farve som mursten. Tænk på at tilføje blomsterbokse under vinduerne i stueetagen samt planter eller blomster i støbejerns urner, der flankerer døren til et rigt udseende og indbydende fornemmelse. Skift planter eller blomster med hver sæson; Om vinteren erstattes med stedsegrønne grene og i foråret med kirsebærblomster. Dette vil granere dit ydre og få det til at virke altid skiftende, altid så lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *