Category

Netatmo Wireless Rain Gauge Addon til Weather Condition Station

Vi vurderede Netatmo Weather Condition Station for over et år tilbage, såvel som den har fortsat med at tilbyde os en pålidelig metode til at screene samt registrere vejrforholdene på Automatiseret hjem.

Netatmo er integreret med vores Indigo House Automation Configuration såvel som vi virkelig kan lide fordelen ved at trække dens data ind i vores administrationsskærme. I vores evaluering forklarede vi systemerne, der er afhængig af data uden for nedbør i stedet for at bruge sin egen sensor, men nu er det blevet løst med introduktionen af ​​Netatmo trådløs regnmåler.

Den nye plastenhed har en let at læse nedbørskærm samt give dig besked om det øjeblik, det begynder at regne. Du kan bruge regnmåleredataene til at identificere det allerbedste tidspunkt at vande din have såvel som nedbør bestemmes i form af perioder med nedbør såvel som akkumuleret nedbør.

Modulet anvender en tipcontainertype regnmåler, drives af 2 AAA -batterier såvel som kan bestemme fra 0,2 mm/t til 900 mm/t med en 1 mm/t nøjagtighed. Det er omkring 13 cm bred såvel som med en citeret trådløs variation af 100 m burde tilbyde stor alsidighed til at opdage det allerbedste sted omkring dit hus for at bestemme nedbør.

Fås fra Amazon: www.netatmo.com

3.134 anmeldelser

Netatmo regnmåler til Netatmo Weather Condition Station, NRG01-WW

Tilbehør til Netatmo Wise Weather Condition Station (ikke inkluderet)
Adgang realtidsaflæsninger af nedbør i huset direkte gennem din smartphone
Se din datahistorik i appen for at spore ændringer i nedbør over tid

£ 69,99

Køb på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *