Oval 2.0-Den alt-i-en smarte hjemmebeskyttelsesenhed

Et nyt smart hjemmeprodukt fra Oval er lanceret på Kickstarter med levering forventet i efteråret.

Oval sensorer er en alt-i-en-enheder og kan overvåge og opdage ændringer i bevægelse, temperatur, fugtighed, lys og vand-hurtigt sender advarsler til brugerens telefon eller e-mail. Yderligere meddelelser kan sendes til familie, venner, naboer og arbejdskolleger, når brugeren ikke er tilgængelig. Producenterne siger, at ovale kan omdanne ethvert almindeligt objekt eller område til en smart.

Virksomheden frigav allerede med succes V1 på markedet sidste år. Oval 2.0 vil have nyt design og vil bringe IFTTT -support, det kan nu bruges med hundreder af smarte hjemmeenheder såsom Amazon Echo og Google Home …

Den nye ovale v2.0 kan advare brugere, hvis der er adgang til døre, vinduer, private eller farlige genstande. Eller hvis der er detekteret vand fra dårligt vejr, lækker rør eller svigtende apparater. Overvåg temperaturen og fugtigheden i et område eller genstande som mad, medicin eller planter. Plus, spar energi og spare penge på opvarmning og elektriske regninger.

Den ovale app er også blevet redesignet og inkluderer kraftfulde nye funktioner såsom et realtidsvisning af sensorerne og analyser for at hjælpe brugerne med at identificere tendenser og forbedre adfærd for at hjælpe med at øge sikkerheden, spare energi og spare penge.

Den nye Oval er tilgængelig til forudbestilling nu udelukkende gennem Kickstarter på nedenstående link.

www.meetoval.com: Oval 2 på Kickstarter

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *