Category

Ruvo Minicap 7 – Tiny Fanless 1080p HDMI PC

Tilbage i september bragte vi dig en gennemgang af ASROCK 330, et atomdrevet nettop -pc, der kører 1080p ud til HDMI ved hjælp af XBMC. Nu er Linitx-fyre ved det igen, denne gang med et endnu mindre, stille fan-mindre design, der gør det samme job, men til £ 210 koster endnu mindre.

Ruvos 1,6 GHz Intel Atom 230 er en enkelt kerne CPU sammenlignet med Asrocks Dual Core 330, men med den samme ion GPU, der udfører det rigtige arbejde, kører det XBMC stort set på samme måde som Ruvo er HDMI, hvor klippen er HDMI og VGA – men dette skal være ideelt til sit formål – en billig 1080p Hidef -streamer. Asrock har også fordelen ved et integreret optisk drev, men dens fan betyder, at det ikke er tavs som Ruvo.

Ruvo har en 533MHz forsidebus og skibe med 2 GBs DDR2-667. På trods af sin størrelse og det faktum, at du vil streame data fra din server, snarere end at gemme lokalt, er opbevaring imponerende i form af en 2,5 ”320 GB SATA -harddisk. Faktisk når du tænker over det, giver dette dig muligheden for at fylde maskinen til at kaste en kuffert og tage med dig på ferie. Specifikationerne fortsætter med HDMI, Gigabit Ethernet, 6 USB’er, lyd ind / ud og mikrofon.

Vi ville meget gerne se en slags Vesa -montering til denne ting for at lade den blot være knyttet til bagsiden af ​​et tv eller skærm.

Ting står aldrig stille i længe og med de fristende $ 150 armdrevne XBMC -spiller i værkerne og bokseboksen på vej, kan valget blive endnu vanskeligere næste år. Men indtil videre, hvis du vil have omkring 1080p tavs, lille hardware godhed, så ser Ruvo Mini 7 ud bare jobbet!

Ruvo Minicap 7: Our Asrock 330 Review: Asrock 330 på Linitx: XBMC

Opdatering 23/22/09 – Linitx har lige fortalt os, at de har knækket en Ruvo, og den har faktisk en fan inde. Imidlertid er enheden i alt så tavs som noget fanløst, vi har brugt i fortiden.

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *