Category

Belkin Wemo Insight Switch Controls & Screens Your Appliances eksternt

Belkin har afsløret den britiske tilgængelighed af WEMO Insight Switch. Plugin -modulet gør det muligt for britiske husejere at styre deres elektronik såvel som at screene deres energiforbrug fjernt med WEMO -appen (tilgængelig for iOS såvel som Android).

Insight Switch bruger 802.11n Wi-Fi til at sende meddelelser, når der er linkede gadgets, er tændt eller slukket, så du kan forstå, hvornår din vaskenhed har afsluttet sin cyklus, eller hvis den elektriske varmeapparat er blevet tændt.

Brugere kan ligeledes programmere deres gadgets baseret på deres egen personlige rutine eller ved regional solopgang / solnedgangstider. Insight Switch fungerer med IFTTT (hvis det er det) også) på internettjenesten, der producerer triggere, der bruger forskellige internetbaserede tjenester såsom e-mail, vejrforhold såvel som sociale medier.

Belkin afslørede i dag den britiske tilgængelighed af WEMO Insight Switch, der revolutionerede Wise House Development ved at gøre det muligt for enkeltpersoner at styre samt håndtere energiforbruget samt omkostninger ved huselektronik overalt med deres iOS- eller Android -enheder. Den nyeste tilføjelse til den lette Wemo Wise House-platform, Insight Switch er et Wi-Fi-aktiveret kompaktstik, der ligeledes gør det muligt for enkeltpersoner at sætte deres gadgets på en rutine såvel som få meddelelser, når som helst et linket system tændes eller slukkes.

WEMO Insight Switch tilsluttes direkte i en elektrisk stikkontakt, såvel som en person linker det bare til House Wi-Fi-netværket, downloader den helt gratis WEMO-app såvel som øjeblikkeligt er i stand til at dreje enhver form for gadget tilsluttet systemet til eller fra ved hjælp af hans eller hendes iOS- eller Android -enhed.

WEMO Insight Switch (F7C029) tilbydes nu for £ 49,99

Belkin.com: Flere Wemo -indlæg

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *