Sim Racing Configuration – 21. århundrede Mid Life Crisis?

Innovation har givet os så mange måder at tilbringe vores fritid i disse dage såvel som nu har det automatiserede hus et rum, der er viet til en af ​​dem.

Det har været godt over et årti i betragtning af at jeg har udviklet en pc, men to nye køresim, der opstår lidt af en omrøring i øjeblikket, såvel som det er tid til at udvikle en ny spilrigg.

Jeg har været en ‘Sim Racer’ af slags i betragtning af at jeg begyndte at spille Geoff Crammond Traditional ‘Grand Prix 2’ i 1996 (tilfældigtvis det nøjagtige samme år, der automatiserede hus introduceret på nettet). I disse dage ville vi gå til hinandens hjem samt forbinde to 486’er med en seriel ledning samt spille en Grand Prix i fuld længde. #Gammeldags.

Flash foran næsten 20 år såvel som med hjælp fra en ven, som jeg har forstået i betragtning af at de GP2 dage, jeg fik en spec sammen til en producent, der ville gøre disse nye titler retfærdighed [tak Darren].

Gaming -pc’en

Systemet er baseret på 4,0 GHz Quad Core Intel I7-4790K-processor. I virkeligheden vil få spil se enhver form for forskel mellem en i7 såvel som en i5 i øjeblikket, hvilket potentielt sparer dig omkring £ 75. Dog ‘projektbiler’, der allerede viser en I7 i deres foreslåede spec, så ideelt set vil disse ekstra tråde os give os lidt længere, før vi kræver at opgradere denne producent i fremtiden.

Det valgte gigabyte bundkort understøtter SLI, så et 2. videokort kan tilføjes såvel som linket til en fremtidig opgradering. Alt sæt blev købt fra Amazon såvel som udviklen blev afsluttet om en aften.

Relateret: Vores Oculus Rift VR SIM Racing Review

Tjek nedenstående dele, der kom ud på omkring £ 900 (ekskl. OS – Windows 8.1 Pro), der formår at komme godt ind under budgetteringsplanen på 1.000 pund til bygningen.

Intel Core i7 I7-4790K CPU (Quad Core 4GHz, Socket H3 LGA-1150)

Cooler Master Hyper TX3 Evo Tower Cooler til CPU

Gigabyte Z97X-SLI Intel LGA1150 Z97 ATX bundkort

Hyperx Fury Series 8GB (2x 4GB) DDR3 1866MHz

Samsung 840 EVO 250 GB 2,5-tommer grundlæggende SATA SSD

MSI GeForce GTX 970 4GB Twin Frozr V -videokort

Corsair 200r vinduet Compact ATX Case

Corsair CX 600m Modular 80 Plus ATX PSU

Jeg er ligeledes genuddannet et gammelt 2TB SATA-drev til automatiserede almindelige Acronis-sikkerhedskopier af SSD såvel som jeg fik denne Logitech K400 Wireless Keyboard såvel som TrackPad, som er ekstremt praktisk, mens jeg sidder i racer sædet.

Resten af ​​hardware

Grundlaget for min opsætning er en ‘VisionRacer VR3’ på billedet øverst i dette indlæg. Dette er chassiset såvel som sæde, der inkluderer monteringspunkter for alle kontroller.

Min pålidelige Logitech G27 Force Comments Wheel, pedal såvel som skifter har tjent mig godt i mange år nu, hvilket gør skridt fra PS3 -opgaver til den nye spilrigg. Mens jeg Hanker efter den nye generation af Servo Motor Wheels, er min budgetplan opbrugt for nu.

Du kan komme i gang med et stativ som den til højre for omkring £ 100 – inspicere den fantastiske Sim Racing Reddit og deres hardware får guide til meget mere info.

For støj bruger jeg nogle gamle kit, der reddes fra loftet. Nogle gulvstående højttalere fra 90’erne (Bose 401’er) såvel som en gammel Pioneer AV -amp af lignende vintage. Denne konfiguration er højt såvel som Bassy såvel som tilføjer oplevelsen (hvis ikke min forbindelse med resten af ​​familien). Jeg vil gerne tilføje en Buttkicker eller lignende transducer til sædet eller chassiset også i fremtiden.

The Sims

‘Assetto Corsa’ er et fantastisk spil såvel som ‘Project Cars’ blev til sidst frigivet et par måneder tilbage såvel som det er den, jeg spiller meget af langt. Det led nogle forsinkelser under dens lange udvikling, men barn åh barn var det værd at vente på. Disse to spil alene er utrolige.

Online -spil bringer en helt ny vanskelighed til The SIM. Ægte chauffører, ikke meget mere AI. At drive bit caterham omkring Oulton Park, jagter din makker er usædvanligt underholdende såvel som tilfredsstillende, når du får det rigtigt ..

Jeg har ligeledes abonneret på Iracing, der betragtes som en af ​​de mest alvorlige simmere derude. Mens de iracing -køretøjer kan virke træg i starten, såvel som sporene, der er mindre visuelt stimulerende, er fysikmotoren top, såvel som racingligaerne er uden sidestykke.

Realismen med denne nye generation af SIM -racere er fantastisk. De utroligt præcise data opnået ved laserskanning kan levere online spor, der næsten er centimeter perfekte. Sammen med avanceret fysikdesign til suspension såvel som dæk kan køretøjerne virkelig klare dig, som du ville forvente. Videoen ovenfor sammenligner et ægte Life Ariel Atom Round the Full Brands Hatch GP Circuit, side om side med jobbiler online version. ganske imponerende.

Den allerførste nat satte jeg mig ned for at inspicere nøjagtigt, hvordan systemet kørte i en halv time. Da jeg derefter kiggede på uret 4 såvel som en halv time var uforklarligt gået forbi så godt som jeg summede.

Nedsænkningsfaktoren

SpillerEn racing -sim med en håndholdt controller er en frygtelig oplevelse, som du på nogen måde skal forhindre omkostninger. Når du sidder i et ordentligt sæde såvel som at føle et ratt i dine hænder såvel som et sæt pedaler ved dine fødder, bliver uanset uventet naturligt. Du spiller ikke længere et spil, du kører bare.

Opsætning af riggen korrekt vil forbedre ‘nedsænkning’ såvel som at få synsfeltet rigtigt er vigtigt. Denne FOV -lommeregner giver dig de indstillinger, du kræver for at indtaste din SIM med kun to målinger (diagonal skærmstørrelse samt afstand fra den til dine øjne). En masse simmere giver dig mulighed for at slukke for computerproducerede arme såvel som rattet, som du vil se din egen der i stedet.

Du vil bemærke i den video ovenfor, at der er et instrumentbræt mellem hjulet såvel som skærme såvel som det er et mere aspekt, der også tilføjer realismen. Der er masser af valg, der tilbydes at tilføje disse anden skærmkammerater til din SIM -konfiguration (her er nogle til for eksempel jobkøretøjer) såvel som nogle er så enkle som at køre en app på din smartphone eller tablet samt opdage et passende montering. Jeg kører min på en gammel iPad lille såvel som en £ 12 installation af eBay.

Nedsænkningsaspektet 2.0

Jeg havde taget en beslutning om at gå til en tredobbelt skærmkonfiguration, der ligner den i videoen ovenfor. Ikke desto mindre, efter at jeg prøvede Samsung VR online sandhedsbriller for nylig, tror jeg absolut, at dette er fremtiden for Sim Racing. Så godt som jeg ikke er alene, her er en fantastisk tråd af billeder fra en SIM -racer, der har konverteret hans rig (en anden VisionRacer) til en VR -konfiguration efter at have haft en top -hak -triple -skærmkonfiguration i fortiden.

Foruden Samsung -systemet har HTC afsløret Vive, et online sandhedsheadset, der er etableret i partnerskab med Valve, men det er Oculus Rift, som jeg venter på. Tjek videoen herunder for en idé om, hvordan det er (især omkring 2:15 -mærket, hvor du kan se hovedsporing, når bilisten bevæger sig bedre til instrumenterne såvel som ser rundt i bilen).

Mens jeg venter på frigivelsen af ​​Oculus Rift CV1 (Due 2016), har jeg fået en billig renoveret 40 ″ 1080p LED TV til at bruge i mellemtiden. Dette fungerer godt for nu, selvom den enkelte skærm angiver den underlige stød, da du ikke kan se køretøjer på hver side af dig i et løb.

Sky er grænsen

Min konfiguration er ret tam, der er en hel gal verden af ​​Sim Racing derude såvel som himlen er grænsen. Bare se på et par af de fulde bevægelsesrigge, der er tilgængelige såvel som at undre sig over priserne.

Af programmet ville det være fantastisk at kæmpe for den ægte ting, der kan betale for det i de dage, hvor selv en konkurrencedygtig amatører Mark II Escort Rally Vehicle kan udgiftsfører £ 100k. På den anden side kan jeg se nøjagtigt, hvordan dette kan få dig tilsluttet såvel som overført til i det mindste at gøre meget flere banedage, hvis ikke bygge eller få en Caterham eller noget.

Med denne konfiguration, selvom du kan køre en Subaru rundt om en walisisk skov et minut og derefter tage en E30 M3 rundt om Nordschleife den næste.

Det er virkelig interessant såvel som underholdende såvel som Oculus Rift vil tage det til et endnu højere niveau.

Så er dette et online midtlivsdilemma eller bare et mere enormt legetøj til børn? Hvem er ligeglad med, jeg er ude af endnu en eksplosion Round Bathurst i min radikal!

Fås fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Næste niveau racing gttrack simulator cockpit – ikke producent bestemt

207 anmeldelser

£ 649,00

Gå på Amazon

2

Next Level Racing GT Lite sammenfoldelig Simulator Racing Cockpit (NLR-S021) PC

754 anmeldelser£ 179,00

Gå på Amazon

3

Playseat Development – Red (UK)

5.095 anmeldelser

£ 259,99

Gå på Amazon

Assettocorsa.net: ProjectCarsGame.com: iRacing.com: thesimpit.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *