IWALK økonomisk USB-C PD 45W batteri til strøm 15 ″ eller 13 ″ MacBook Pro

USB-C MacBook og MacBook Pros kan oplades fra en række tredjepartsopladere, herunder eksterne batterier.

Ikke bare ethvert gammelt USB -batteri vil gøre, de skal være PD -batterier (strømforsyning) og have en output, der er høj nok til at klare kravene fra en moderne bærbar computer.

Der er alle mulige priser for disse ting, adskillige på £ 100+, så jeg begyndte at søge efter noget, der var meget mere økonomisk at bruge sammen med min nye MacBook Pro. Efter en masse læsning bosatte jeg mig på Iwalk ‘Furious’ Portable Charger Power Bank og købte den fra Amazon.

De fleste af disse batterier topper ud omkring 20.000 mAh i disse dage, da større batterier kan falde overtrædelse af flyselskab og TSA -retningslinjer for at tage lithiumion på fly.

Mens jeg købte enheden for at tage på mine rejser, ønskede jeg også noget at bruge rundt i huset.

Jeg kørte mit MacBook -batteri ned til 10% og tilsluttede derefter iwalk.

Derefter lukkede jeg låget (måling af batteriet ved 44 watt) og returnerede et par timer senere. Iwalk var opbrugt, og MacBook var nu på 61%. Så en grov guide er 50% gebyr til denne 15 ″ 2018 -maskine

I en 2. test kørte jeg computeren tilbage til 10% og tilsluttede batteriet, men fortsatte med at bruge MacBook. Denne gang opkrævede enheden til 48%.

Så i begge scenarier fik jeg praktisk talt 4 timers ekstra køretid (til grundlæggende surfing, blogging, se YouTube osv.).

USB-C-outputporten fungerer også som input til genopladning af batteriet. Med USB C PD -input, der understøttes til op til 60W, kan du hurtigt oplade IWalk ved hjælp af din MAC’s egen USB -type C Mains -adapter på ca. 4 timer. Du kan også oplade flere enheder på én gang fra dets 3 output (1 x USB Type C, 2 x USB Type A).

[QC 3.0 Output leverer top 18 W -udgang, USB C PD leverer top 45W output, USB -output leverer 5V 2.4A output]

Så er Iwalk Furious ideel til mine behov og til en økonomisk pris. Jeg behøver ikke længere at tage stikket ud af min sengenes adapter, jeg bruger bare mit batteri, hvor jeg nogensinde har brug for rundt i huset i stedet.

783 anmeldelser

Anker Power Bank, Powercore+ 26800 PD 45W med 60W PD -oplader, Power Delivery Power Bank Battery Pack til iPad Pro/iPhone 11/Pro/X og meget mere

Anker Advantage: Deltag i 50 millioner+ drevet af Amerikas førende USB -opladningsmærke.
Kæmpe opladningseffekt: En 45W USB-C-port tilbyder nok strøm til at oplade en bærbar computer i fuld hastighed, mens to 15W USB-porte tilbyder optimeret opladning til telefoner, tablets og mere.
Kolossal kapacitet: Med en massiv 26800mAh-kapacitet kan du oplade en iPhone X 6 gange, en Galaxy S9 5 og en halv gang eller tilbyde en fuld opladning til en 13-tommer MacBook Pro eller Dell XPS 13.

£ 129,99

Køb på Amazon

Nu ved nogen, hvor jeg kan få en kort (25/30 cm?) USB-C til USB-C-opladningskabel?

iwalk.net: Tilgængelig fra Amazon: Review: The New MacBook Pro

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest10
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *