Category

Bag kulisserne på Showhome

Den seneste showhome for Princess Margaret Hospital Fall Lottery åbner for offentligheden i næste uge, og jeg kan ikke vente med at besøge.

For flere måneder siden blev Oakville -hjemmet konstrueret af PCM. Bemærkelsesværdigt, hvordan de var i stand til at tage hjemmet fra dette til …

…dette! En kombination af sten og bord og batten sidespor danner dette drømmehus. Lynda Reeves samarbejdede med rektor Ray Murakami om det arkitektoniske design. Her kan vi se landskabsdesignene af Ron Holbrook komme i udførelse.

Lyndas designteam arbejdede med interiørdetaljer og dekorering. Tid til at koordinere disse malings- og stofprøver!

Endelig, for magasinet fotoshoot, blev der bragt en overflod af blomster og grønne omgivelser ind. Så smuk.

Spændt over at se inde i det færdige hjem? Deltag i vores redaktører på en af ​​H&H Style Saturday Events. Begivenheder er gratis, men pladsen er begrænset, så registrer sig i dag:

1. Design & udsmykning med Lynda Reevessaturday, 15. september, 10:30 til 13:00

2. Moderne bondegårdsstil med Suzanne DiMmasaturday, 22. september, 10:30 til 13:00

3. Nye farvekombinationer med Mark Challensaturday, 20. oktober, 10:30 til 13:00

4. Vores drømmekøkken med Lynda Reevessaturday, 27. oktober, 10:30 til 13:00

For en chance for at vinde dette hjem og andre bemærkelsesværdige præmier, bestil dine billetter til 2012 Welcome Home Sweepstakes. Billetter er $ 100 hver, $ 250 for tre eller $ 375 for fem. Få dine billetter via telefon (ring 1-877-601-7888), online eller hjemme fra 8. september.

For at se mere af showhome, se vores seneste online tv -episode og tjek House & Home Oktober 2012 -udgaven (på aviskiosker 4. september) for fulde fotos og detaljer i hjemmet.

Fotokreditter: LR Design Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *