Category

Legacy House Automation vs Wise House & The DIY Pros

Her er en fascinerende podcast, der fangede mig overraskende.

Du kan se, at det er 2 kloge husfolk, der udråber dyderne af DIY Wise House -platforme over konventionelle systemer.

Hvad er forskellen?

Jeg er ikke enig i deres betydning af ‘Smart Home’ vs ‘Home Automation’, men jeg får deres pointe om på internetsystemerne, der er i stand til at opdatere meget hurtigere (læs dette). Ikke desto mindre nævner de ikke nogen form for skyens ulemper.

Men det er ikke desto mindre en fascinerende afhandling, endnu meget mere, når du hører deres positive reaktion på, at brugerne kan konfigurere deres egne systemer, snarere end at skulle få dem tilbage for at foretage ændringerne (og gøre meget mere fra deres klient).

Mærker?

Mens værterne Kris Gamble såvel som JJ Canon virker forsigtige med ikke at navngive nogen form for de ‘ældre’ mærker, de har behandlet tidligere, nævnte de Nest som en af ​​deres foretrukne nye. Jeg opdagede denne side på Kris ‘websted tilpasset.uk.com, der leverede et professionelt installeret Google Nest Wise House til £ 2.200.

Hvor ender dette?

Men når systemer bliver meget mere såvel som meget mere integrerede, gennem skyen såvel som endnu enklere at konfigurere såvel som opsætning, vil arbejde for dem i denne nedre ende af markedet forsvinde helt?

Så er dette kalkuner, der stemmer til jul, eller to kloge firma fyr, der har fundet en lukrativ niche for teknologien nysgerrig uden nogen form for DIY -færdigheder?

Se afsnit 63 nedenfor eller abonner på den digitale Ramble -podcast.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *