My Automated Home: Tom Lawrence – Home Brew X10 Plus XMBC Control

Disse måneder kommer min automatiserede hjemmefunktion fra Tom Lawrence, en sidste års studerende ved Staffordshire University. Sammen med sin ven Andy Jackson har han oprettet et skræddersyet C# hjemmeautomatiseringssystem, der kontrollerer X10 såvel som XBMC med klienter til Android såvel som Windows Phone.

Indsendelse af: Tom Lawrence – Jeg er Tom, jeg er studerende med to måneder tilbage på Staffordshire University. Jeg bliver i øjeblikket ret distraheret fra mit sidste års projekt med et lille sideprojekt, jeg kalder HA. I det sidste år har jeg fået meget mere såvel som meget mere interesseret i hjemmeautomatisering / teatersystemer.

Jeg forventer, at min opsætning er omkring 3 år gammel såvel som startet, da jeg flyttede ud af haller såvel som ændringer, hver gang jeg flyttede hus … I begyndelsen var der Windows Home Server med en hacket Xbox, der kørte XBMC. Derefter blev Xbox i løbet af mit placeringsår erstattet med en Xtreamer såvel som nu er jeg tilbage til mit sidste år, jeg har en temmelig stor HTPC tilsluttet en temmelig lille computerskærm i stuen. At være studerende har jeg været nødt til at arbejde med et lavt budget, men det er ikke alt sammen dårligt; HTPC har 5,1 omgivelser!

Jeg har været ivrig efter hjemmeautomation i nogen tid såvel som kunne se mig selv have et slags system, da jeg var færdig med universitetet såvel som var meget mere bosat i et hus, men jeg har aldrig rigtig taget nogen form for trin for at starte et sådant system . Det ændrede sig, efter at jeg var knyttet til Avbrand.com af Andy, en ven med meget lignende opsætninger såvel som planer for fremtiden. Efter at have læst webstedet vidste jeg, at jeg var nødt til at oprette et lignende system, så jeg er …

Jeg kendte til andre systemer som Mister House, men jeg ville ikke tilpasse et system til mine behov, jeg ville lave min egen, så ha blev født.

Jeg mosede nogle koder sammen, jeg er ikke en programmør, jeg har haft forskellige programmeringsmoduler på universitetet, men min grad er i netværk, men det varede ikke længe før Andy, som er en programmør, der kom om bord så godt som det startede. Andy har gjort en masse arbejde på netværket/kommunikationssiden, så det kan skaleres for fremtiden. Det er nu blevet meget et fælles projekt mellem os selv. Så det er det?

Haserver er hjernen bag operationen, der kører på Windows Home Server. Det er skrevet i C# såvel som startet med at udføre forskellige manuskripter baseret på TVSorter, en applikation, som Andy tidligere skrev, før jeg var RDP til Windows Home Server, så det var naturligt, at dette skulle være den første opgave for HA at gøre.

Den har nu en lille funktionsliste, men i betragtning af at den er lidt over en måned gammel, stabil så godt som vi begge har sidste års projekter, burde vi arbejde på dets temmelig fremragende, hvis du spørger mig, selvom der for nylig er gået meget arbejde Scenerne koder snarere end funktioner som sådan …

Kontrollerer direkte X10 -moduler gennem CM11U

Udfører forskellige opgaver med en opgaveplanlægning

Grænseflader med XBMC

WOL support

FTP Upload

HTTP API

Ideen, vi har, er, at Haserver vil gøre alle de væsentlige funktioner i baggrunden såvel som klienter er blot frontends til systemet. Et eksempel på dette er kerneklienten er indstillinger mindre. Den modtager server IP via Broadcast såvel som downloader indstillingerne fra den server, som klienten derefter kan opdatere. Serveren har en database, men kommunikerer til klienter, der bruger JSON gennem TCP eller HTTP API.

Haclient er en fuldt blæst klient. Ideen til Haclient er, at den fuldt ud understøtter Haserver såvel som underklienter vil udføre særlige funktioner. Haclients funktionsliste inkluderer

Kræver ingen indledende konfiguration

Tillader konfiguration af Haserver

Grænseflader med XBMC, viser lyd såvel som videooplysninger såvel som nogle fjernbetjeningsfunktioner

Understøtter alle serverfunktioner

Underklienter

Ideen bag underklienter var, at de vil gøre bestemte ting såvel som ikke fuldt ud at understøtte alle serverfunktioner. Dette var noget, der ville ske efter universitetet, men vi kunne ikke modstå at udvikle nogle få.

HAWP7 – Jeg har i de sidste par dage erstattet min iPhone med en HTC HD7 samt hurtigt lavet en klient til Windows Phone. I øjeblikket kun understøtter X10 -funktionen gennem HTTP API, vil det snart være i stand til at udføre scripts såvel som Wake Computers.

Haandroid – Andy har en Android -enhed såvel som oprettet Haandroid. Denne klient understøtter X10, WOL såvel som opgaver.

Hapython – Dette er et let script, der tillader XBMC fra fjernbetjeningen at slå til/fra X10 -enheder.

Fremtidige planer – Hovedplanen i øjeblikket er de kedelige ting, sørg for, at det, vi har, fungerer såvel som at kommentere, hvad vi har gjort, så vi ikke glemmer efter universitetet, når vi har meget mere tid til at arbejde på det.

Integrer med Windows Home Server, lav en tilføjelse til konsollen …

Lav en klient til O2 -joggleren

Integrer meget mere med XBMC (X10 filmtilstand osv.)

Integrer et CCTV -system

Har en standardgrænseflade mellem Haserver såvel som Arduino

Interface med vores næste huse, skal vente såvel som se, hvad de tilbyder førstselvom!

Vi har ingen planer om at frigive dette som et system, men jeg kan godt lide at tro, at vi en dag kunne. I øjeblikket kører vi begge ansøgningen i vores studerende huse såvel som begge heldige har fået job efter universitetet, så når jeg først har afviklet, formoder jeg, at funktionslisten vil vokse, har vi adskillige ideer, der for det meste kræver, at penge skal købe ekstra hardware. Det er bestemt et spændende projekt ..

Tom Lawrence Tom-Lawrence.co.uk: Andy Jackson A-Jackson.co.uk: x10 cm12u computergrænseflade

Ønsker mere? – Du burde følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *