De kommer virkelig-Hermes Trials selvkørende leveringsrobotter i London

Hermes, forbrugerleveringsspecialisten, lancerer et testprogram til selvkørende leveringsrobotter i London. I partnerskab med Starship Technologies,

Hermes vil snart prøve et antal pakkekollektioner i London Borough of Southwark.

Oprindeligt vil retssagen give leveringsfirmaet mulighed for at tilbyde begrænset tredive minutters tidsspor til indsamling af pakker, enten for varer, der returneres til detailhandlere, eller for varer, der sendes af små virksomheder eller forbrugere via Myhermes.

Når man bevæger sig fremad, kunne robotterne tilbyde Hermes større planlægnings- og sporingsfunktioner.

Hvert køretøj er 55 cm højt med 70 cm langt og indeholder et sikret rum, hvor pakker med en maksimal vægt på 10 kg kan transporteres, tilgængeligt for forbrugerne via et link genereret af en smartphone -app. De har seks hjul og kan rejse med hastigheder op til 4 km / h i timen.

Robotterne kan bruges inden for en radius på 2 mile fra et kontrolcenter, hvor køretøjerne er indlæst og opladet. Målet er, at robotterne skal være 99% autonome i fremtiden og kan altid forbindes til en menneskelig operatør via Internettet og GPS. I fremtiden kan en operatør overvåge flere robotter på samme tid og kan også tage kontrol over robotterne, hvis det er nødvendigt.

Carole Woodhead, administrerende direktør for Hermes, sagde: ”Starship Technologies er et meget innovativt og banebrydende firma. Vi er meget glade for at bruge deres viden til at udforske spændende nye måder, der yderligere vil styrke vores portefølje af tjenester og tilbyde større valg og bekvemmelighed for kunderne. Vi kan allerede se førstehånds den succes, de har haft med fødevareleverancer i London, og vi er glade for at slå sig sammen med dem i et forsøg på at revolutionere markedet for hjemmelevering. ”

Leveringsbots i gaderne, Amazon-droner, der flyver over hovedet, og selvkørende biler på vores veje. Praktisk tech-nirvana eller starten på en anstændig til en dystopisk fremtid? Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne herunder.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *