Category

Z/IP ZIPR udvider Z-Wave Networks til tusinder af enheder over IP

i de gåede dage, hvis du planlagde en mega z-bølgeinstallation, har du måske pauset for at overveje det maksimale antal tilladte noder.

Men nu, hvor der er en to-vejs IP til Z-Wave Bridge tilgængelig, går mange af disse begrænsninger vej.

ZIPR er et gateway -referencedesign, og nu er det blevet rullet ud til en stor kommerciel installation, vi spurgte Sigma -design, hvad dette indikerer i funktionelle termer.

De fortalte os …

Normalt kan du have 232 noder på et enkelt netværk, men virksomheder binder netværk sammen med vores Z-Wave til IP (Z/IP) applikationssoftwarelag. Wynn Hotel i Las Vegas har 68.000 noder i 2.800 værelser, hvor hvert værelse er et netværk med op til 30 noder i de store suiter, og alle værelser er forbundet via Z/IP.

ZIPR er en tovejsbro, og den er IPv6-kompatibel.

ZIPR er en ‘ikke-applikationsspecifik’ gateway. Du tilslutter det blot til et IP-netværk ved hjælp af sin Ethernet-forbindelse og tilføjer det til et Z-Wave-netværk. Øjeblikkeligt tildeles IP-adresser til hvert Z-Wave-slutpunkt eller -funktion. Hvis IP -netværket bruger IPv4 -adressering, vil disse være IPv4 -adresser; Hvis IPv6, vil disse være IPv6 -adresser. Brugeren på IP-siden kan nu fuldt ud kommunikere med Z-Wave-netværket ved hjælp af brugerdatagram Protocol (UDP) -meddelelser. Dette er en fuldfunktion, tovejsbro.

Tilgængelig nu for omkring $ 50: Flere Z-Wave-stillinger

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *