Category

Bedste tagmaterialer i Canada

Hvis du kræver et nyt tag, er det ikke noget, du kan udsætte. Dit tagsystem er ansvarlig for at beskytte dit hus mod vejret. Hvis det ikke gør sit job, kan dit hus være sårbart over for dyre vandskader. Undgå det ved at udskifte dit gamle, brugte eller beskadigede tagsystem så hurtigt som muligt.

Tegn dit krav til et tagsystemudskiftning

Hvis du har mistanke om, at du muligvis kræver udskiftning af tagsystem, skal du ikke vente så godt længe! Jo længere du venter, jo værre vil skaden være, og jo meget dyrere reparationer. Lige her er nogle fortællende indikationer, du kræver et nyt tag:

Du har opdaget en lækage.
Hvis du har opdaget vandpladser på dit loft eller vægge, kan det indebære, at dit tagsystem lækker. Det kan også indebære, at du har lækkende VVS, men lad os inspicere på taget. Klatre op på loftet med en lommelygte. Hvis du ser pletter eller striber på tagsystemets bord, fagstænger eller muggen isolering, indebærer det, at dit tagsystem lækker og skal repareres eller udskiftes.

Helvedesild skræller, krøller eller mangler.
Dine asfalt helvedesild burde lægge fladt langs overfladen af dit tag. Over tid vil eksponering for sol og vejrforhold få dine helvedesild til at krølle og skræl. De vil endte med at blive sprøde og kan bryde og slå væk i vinden. Hvis dine helvedesild er revnet, der kommer fra hinanden eller krøller, er det sandsynligvis i slutningen af dets liv. Få dit tagsystem udskiftet nu, før du springer en lækage.

Den blinkende er beskadiget.
Du burde have metal, der blinker omkring dine åbninger, skorsten og undertiden i dalene i dit tagsystem. Hvis din blinkende kommer fra hinanden, revnet eller beskadiget, indebærer det, at det ikke længere beskytter de afgørende områder på taget. Opgrader det blinkende, løn for reparationsarbejde eller tænk på et fuldt udskiftning af tagdækningssystemet.

Dit tagdækning er rådne.
I situationen med træshakes eller helvedesild skal du inspicere for at være indikationer på rådne. Du vil bemærke disse områder, hvis de er en anden farve, har manglende helvedesild/ryster på steder eller vokser en intens mængde mos eller alger. Stå op på tagsystemet og skub en skruetrækker ind i træet. Hvis det er blødt, kan det kræve at blive udskiftet.

Du har aldrig udskiftet taget.
Hvis du har haft dit hus i årtier og aldrig har udskiftet taget, kan det være tid. Et stort tagsystem kan vare 20 til 25 år, hvis det blev installeret korrekt. Hvis det har været længere end det, og dit tagsystem viser tilsyneladende indikationer på skader, er det tid til at få det udskiftet.

Tagdækningsmuligheder: Fordele, ulemper og omkostninger

Der er adskillige forskellige slags tagmaterialer på markedet. I denne sammenligning af tagmateriale vil vi se på de mest typiske tagmaterialer: asfalt, metal, træ, fliser og gummi tagdækning. Når vi evaluerer hvert tagmateriale, ser vi over det gode, de fattige og udgifterne til hver type.

Få 3 helt gratis estimater i dag

Send dit job, så linker vi dig med RenovationFind -licenserede virksomheder.

Asfalt tagdækning

Den gode

Asfalt tagdækning er den mest fremtrædende og den mest økonomiske tagmulighed. Fortidens asfalt helvedesild stod ikke godt op, men nye innovation og produktionsprocesser har gjort moderne asfalthelvedesild modstandsdygtige og langvarige.

Med passende installation kan asfalt -helvedesild af høj kvalitet vare 15 til 25 år, før de skal udskiftes. Mange tagforretninger vil tilbyde en garanti for asfalthelvedesild, og i nogle tilfælde kan garantien overføres fra husejer til husejer.

Asfalt fås også i forskellige farver, toner og helvedesildstilarter. Valg af forskellige helvedesildsstiler vil have indflydelse på nøjagtigt, hvordan tagsystemet ser ud. De tre primære stilarter af asfalt-helvedesild er 3-faneblad, dimensionelle helvedesild og avancerede helvedesild, der går op i omkostningerne i denne rækkefølge. Oplev nøjagtigt, hvordan du vælger den bedste type asfalt -helvedesild.

Det dårlige
Asfalt helvedesild absorberer solens varme. Dette kan gøre dit loft ekstremt varmt, så de er ikke det allerbedste valg til ideel energieffektivitet. Soleksponering kan også få helvedesild til at krølle, skrælle og løsrive sig fra taget. Du kan se dette på syd, der beskæftiger sig med dele af tagsystemet før, da de er meget mere udsat for solen. Hvis du har opdaget, at dit asfalt tagdækningssystem krøller eller forværres, er det tid til udskiftning af tagsystem.

Prisen
Afhængig af den høje kvalitet og type asfalt -helvedesild, du vælger, kan du forvente at betale mellem $ 3,00 til $ 7,00 pr. Kvadratfod, inklusive installation.

Metal tagdækning

Den gode
Metal -tagdækning har endt med at blive gradvist fremtrædende i de senere år. Dette elastiske valg af tagdækning har den længste levetid sammenlignet med andre tagmaterialer. I mange tilfælde kan det være det sidste tagsystem, som en husejer nogensinde skal købe, med en levetid på 50 år eller mere. De er modstandsdygtige over for alleVejret, solens UV, skadedyr og råd.

Metaltag er også vedligeholdelse helt gratis og helt modstandsdygtige over for fugt. I stedet for at tage solen som andre tagtyper, viser de det. Dette gør dem til et af de mest energikrige tagmaterialer, især om sommeren, når du prøver at holde hjemmet køligt. For meget mere information, tjekket disse ofte stillede spørgsmål om metal tag.

Det dårlige
Ulempen ved metal tagdækning? Det er dyrt. Afhængig af de tagprodukter, du vælger, kan du bruge så meget som at tredoble omkostningerne sammenlignet med asfalt tagdækning. Du behøver ikke at bekymre dig om reparation af tagsystemer eller udskiftningsomkostninger, potentielt i din levetid, så det er værd at udgiften for nogle husejere. Hvis du har råd til det, er denne plejefri, vedligeholdelsesfrit tagdækningsvalg et af de allerbedste valg.

Prisen
Afhængig af det mærke og type metal tagdækning vælger du; Det kan udgift mellem $ 5,00 og $ 13,00 pr. Kvadratfod inklusive installation.

Træ tagdækning

Den gode

Tag -tagdækning er typisk lavet af cedertræ. Dette er siden, at Cedar er naturligt modstandsdygtig over for insekter og rådne sammenlignet med andre træarter. Tag tagdækning tilbydes i to forskellige stilarter: ryster og helvedesild. Helvedesild er maskinskåret og giver dit tagsystem et meget mere ensartet, glat look. Træ ryster er håndskåret, så de har et meget mere naturligt og rustikt udseende.

Tagmaterialer lavet af træ er den mest miljøvenlige tagmulighed. Træ er en vedvarende ressource, og de kan også genanvendes. Træ er også en naturlig isolator, der gør træ tagdækning til en fantastisk mulighed, hvis du overvejer at forbedre energieffektiviteten. De kan også vare så meget som 5 til 10 år længere end asfalt -helvedesild.

Det dårlige
Tag tagdækning er dyrt, hvor træshakes er meget dyrere end træhelvedesild. De har også brug for lidt vedligeholdelse for at holde dem ser godt ud. Mens de udfører okay i tørt klima, kan de være sårbare over for mos- og algevækst i fugtigt, regnfuldt klima. Du bliver nødt til at rengøre dit tagsystem rutinemæssigt for at forhindre, at væksten sker og for at lade helvedesild at trække vejret. Du kan vælge specielle træbehandlede ryster og helvedesild, så spørg din tagentreprenør, hvad dine valg er.

Træ ryster og helvedesild er også meget mere farlige, hvis du online i en ildstedzone, da de ikke har afsluttet modstand. De er holdbare, men reparationsarbejde er dyre, hvis de er påkrævet.

Prisen
Afhængigt af om du har valgt træshakes eller træ -helvedesild, kan et cedertræ -tagsystem udgift dig mellem $ 5,50 til $ 9,00 inklusive installation.

Tile tagdækning

Den gode

Fliser er blevet brugt som et tagmateriale, fordi de gamle tider. Et flisetagningssystem vil give et hus et blik på raffinement, skønhed og klasse. Der er fire primære former for flise tagdækning, der bruges på bolighuse: konventionelle lerfliser, skiferfliser, betonfliser og fibercementfliser. Alle typer er generelt glaseret eller afsluttet med en vandafvisende belægning.

Tagning af fliser giver dig et eksklusivt look. De fås i forskellige farver, strukturer og stilarter, hvilket giver dig meget flere valg at vælge fra at klassificere din kantsten appel. Hvis du prøver at opnå et Middelhavs- eller europæisk look til dit hjem, er fliser tagdækning et fantastisk valg.

Alle fire primære former for flisetagning tilbyder styrke, modstandsdygtighed og lang levetid. Når det er korrekt installeret, kan dit flisetagningssystem vare 50 år eller mere. Det er modstandsdygtigt over for rådne, insekter og ild. Hvis du vælger en lysfarvet flise, hjælper den med at vise solen fra din plads og øge energieffektiviteten. Fliser er også genanvendelige, hvilket gør dem til et miljøvenligt valg.

Det dårlige
Tagning af fliser er den mest kostbare mulighed for tagmateriale, prissat højere end asfalt-, metal- og træ -tagdækning. Det har også brug for bestemte færdigheder til at installere, og installationen er meget mere tidskrævende, hvilket øger installationsomkostningerne. Da flisen er så tung, kan dit tagsystem kræve yderligere indramningsstøtte. Hvis dette er tilfældet, bliver du nødt til at elendige i arbejdsomkostningerne for denne opgave også.

Fliser kan også bryde, når den går videre. Dette indebærer dig eller enhver form for entreprenør, der arbejder på dit tagsystem for at udføre reparationsarbejde til fliser, ventilationsåbninger eller skorsten, skal være yderligere omhyggelige. Beskadigede fliser er tunge, og hvis de går upåagtet hen, kan de skade dit tagrenesystem. tjekket meget mere om at vælge fliser tagdækning til dit hjem.

Prisen
Omkostningerne ved flise tagdækning afhænger af den type flise, du vælger. Skiferfliser kan variere mellem $ 9,00 til $ 22,00 pr. Kvadratfod installeret. For ler- eller betonfliser er udgiftscitatet $ 11,00 til $ 22,00 pr. Kvadratfod inklusive installation. Fibercement Tagningssystem Fliser udgifter omkring $ 10,00 pr. Kvadratfod.

Gummi tagdækning

Den gode

Gummi-tagdækning i helvedesild er temmelig ny på markedet, men en ny og genial mulighed for tagmaterialer i bolig. Sheet Rubber Roofing Hahar været et fantastisk valg til flade eller lavt skråt tag. Gummi helvedesild er et meget mere tiltalende valg for toppede tag.

Dette tagmateriale er vandtæt, så det vil udføre en god opgave eller beskytte dit hus mod regn og sne. Det er også modstandsdygtigt over for insekt, rådne, og nogle afsluttes retardant. Typisk kan et gummi -tagdækningssystem vare 30 år eller meget mere, før de skal udskiftes eller repareres.

Gummi -tagdækning kan fremstilles af 100% genanvendte materialer og kan genanvendes igen bagefter. Gummi viser varme, der får dit hus køligere om sommeren. Det fungerer også som en stor isolator, som vil hjælpe dig med at holde den varme om vinteren. Alt i alt er gummi-tagdækning en miljøvenlig tagmulighed.

Gummi -tagdækning tilbydes i forskellige farver og stilarter. Du kan få det til at efterligne udseendet af et konventionelt hinglet tagdækningssystem eller opsætte gummi -tagdækning i ark. Gummipladerne bruges generelt til flade eller lavt skråt tag, fordi arkene kan dække et stort område og ikke kræve, at tyngdekraften fungerer som slåede tagsystemer. Gummi evaluerer mindre end træ- eller flisetagning, hvilket gør arbejds- og installationsomkostningerne mindre.

Det dårlige
Gummi -tagdækning skal installeres af en erfaren, dygtig tagentreprenør, der fokuserer på denne type tagmateriale. Da det er et nichemarked, tilbyder færre tagdækningsvirksomhed dette tagvalg. Du skal muligvis opdage en virksomhed, der fokuserer på lavt eller flade tag, og da det er et specialiseret materiale, kan det udgift meget mere at opsætte end konventionelle tagmaterialer.

Hvis det ikke er installeret og forseglet korrekt, kan gummistag lække rundt om skorstene og ventilationsåbninger på taget. De har muligvis brug for at genforståelse fra tid til anden. Gummi -tagdækning kan også blive beskadiget af faldende affald og fodtrafik, men reparationsarbejdet er enkelt og overkommeligt. Sørg for, at de tagdækkere, du ansætter, har erfaring med at installere denne type tagdækning. Passende installation er vigtig for at undgå lækager og problemer ned ad vejen.

Prisen
Omkostningerne ved din gummi -tagdækning afhænger af størrelsen på dit tagsystem og den type gummi -tagdækning, du vælger. Forvent at betale mellem $ 4,00 til $ 5,50 pr. Kvadratfod inklusive installation.

Hvad med reparation af tagsystem?

I nogle tilfælde kan du slippe af sted med at få repareret tagsystemet i stedet for at betale for en fuld erstatning. Hvis du har opdaget, at du bare har et beskadiget sted, men resten af tagsystemet er i god form, kan det være en kandidat til reparation. Lige her er ting at tænke på, når du identificerer, om du kræver reparation af tagsystem eller udskiftning af tagdækning:

– mængden af skader
– Hvis der er lækage
– Alderen på dit tag
– Hvis du vil tilbyde eller blive i hjemmet
– om du kan indstille tagdækning over den eksisterende tagdækning
– Hvis der er anden skade på tagsystemet, herunder tagrender, soffit og fascia

Tagreparationsarbejde er billigere end et udskiftning af tagsystem, men de er måske bare en kortvarig løsning. Et nyt tagsystem er en enorm udgift, men det er en stor investering, da det vil beskytte dit hus og vare i årtier. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor omfattende din tagsystemskade er, skal du kontakte en tagentreprenør i din by for at undersøge dit tagsystem og komme med et forslag.

Find en RenovationFind -licenseret tagentreprenør i din by!

RenovationFind -certificeret er et tegn på integritet, som kun er den mest troværdige forretning inden for forbedring af huset, service, vedligeholdelse. Det øger forbrugernes tillid til din virksomhed og giver dig en fordel over din konkurrence, mens du validerer dig som den bedste.

Mere end et på internetkataloget er vi Western Canadas hurtigst voksende reklameplatform til at fremme og knytte de allerbedste handler, service og husforbedringsvirksomhed til husejere.

Alberta
British Columbia
Saskatchewan

Edmonton Roofers
Vancouver -tagdækkere
Regina Roofers

Calgary Toughers
Victoria Roofers
Saskatoon -tagdækkere

Kelowna Roofers

Manitoba
Nova Scotia
Newfoundland

Winnipeg Roofers
Halifax -tagdækkere
St. John’s Roofers

Ontario
Quebec
New Brunswick

Toronto Toughers
Montreal -tagdækkere
Fredericton Roofers

Barrie Roofers
Quebec City Roofers
Moncton Toughers

Hamilton Toughers

Saint John Roofers

Kitchener -tagdækkere

London Roofers

Ottawa -tagdækkere

Waterloo Roofers

Du kan måske også lide:

Valg af det bedste tagmateriale

Valg af det bedste tagmateriale

D Asfalt helvedesild Asfalt -helvedesild er en fremtrædende mulighed for boligejendomme. Prairie House Roofing bringer en tilstand

Fordelene ved asfalt helvedesild til dit hjem

Fordelene ved asfalt helvedesild til dit hjem

Asfalt helvedesild er et af de mest typiske tagmaterialer i Alberta. Det er holdbart, omkostningseffektivt og fleksibelt i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *