Til sidst: Ny Z-Wave Din Rail Dimmer fra Qubino

Hvis du har forsøgt at finde en Z-Wave Dimmer i et DIN-jernbanemonterbart format (måske for at opgradere fra X10 Dimmers), har du stort set været Af held, medmindre du selv brostensbelagte noget sammen selv, indtil nu.

Qubino, smart hjemmespecialist fra Slovenien, har frigivet deres nye MOSFET-switching (bagkant) Z-Wave Dimmer i en DIN Rail Form Factor.

Enheden understøtter halogenlamper med lav spænding med elektroniske transformatorer, dæmpbare kompakte fluorescerende lys og dæmpbare LED-pærer også (de eksisterende qubino-flush-dimmer understøtter glødelys, hovedledninger, dæmpelige fluorescenter og dæmpbare LED’er).

DID -dæmpere interner har lavt eget energiforbrug (mindre end 0,7W), og modulet er i stand til at måle strømforbruget af den tilsluttede enhed i Watts og det samlede forbrug i kWh, så strømforbrugsdata kan registreres uden at kræve nogen anden hardware.

Dette Z-Wave-modul bruges til dæmpningspærer eller til at håndtere hastigheden af ​​en ventilator. Modulet kan kontrolleres enten gennem et Z-Wave-netværk eller gennem vægafbryderen. Modulet oprettes for at blive monteret inde i et elektrisk skab på din jernbane.
Modulprocedurer strømforbrug af pære eller ventilator og understøtter forbindelse af digital temperatursensor. Det er skabt til at fungere som repeater i køb for at forbedre rækkevidden og stabiliteten af ​​Z-Wave-netværket

73 anmeldelser

QUBINO ZMNHSD1 DIN DIMMER Z-WAVE MODUL TIL SMART HOME

Besætter et mindre volumen end sammenlignelige moduler af noget andet mærke og passer let i enhver skylmonteringsboks.
Kan måle strømforbruget på den tilsluttede elektriske enhed og har i sig selv et meget lavt effektforbrug på kun 0,7 W.
Qubino Din Dimmer kan fungere på tværs af et stort temperaturområde, fra en frysning -10˚C til en svulmende 40˚C (14˚ -104˚F). Det understøtter forbindelsen af ​​en digital temperatursensor, som også er fordelagtigt for at skabe komplekse scenarier. Hvert modul fungerer også som en repeater i køb for at forbedre området og stabiliteten af ​​Z-Wave-netværket.

£ 70,04

Gå på Amazon

Qubino Z-Wave Din Rail Dimmer fås fra Amazon.

Qubino.com: Flere Z-Wave-artikler [Tak Stuart]

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *