EIB Shop samarbejder med TheBen

“Eibshop.co.uk samarbejder med TheBen, den anerkendte europæiske leder i EIB/KNX-opvarmningskontrol, multi-kanals dæmpning og timere-TheBen, en veletableret Tyskland-producent af EIB /KNX (europæiske installationsbus) produkter, har slået sig sammen med eibshop.co.uk for at tilbyde produkter og teknisk support til britiske brugere.

”Vi er glade for at kunne vise vores kontrolprodukter med EIB Shop”, siger Edwin Soltek, eksportchef for TheBen, ”Jeg tror, ​​at EIB -markedet i Storbritannien er ved at starte, og EIB Shop er en fantastisk måde for os For at få vores nye enheder til de mennesker, der har brug for dem ”.

Forholdet er startet med lanceringen af ​​det nye blandingsserieområde af switch og dæmpende aktuatorer, der ‘bolt sammen’ for omkostningseffektiv systemopbygning. Hver installation kræver kun et enkelt basismodul, som kan fastgøres til to udvidelsesmoduler af enhver type. Dette kan resultere i 8 switching -kanaler og et 1000W/VA -dæmpet kredsløb, der alle kontrolleres fra en busforbindelse. Kontakterne og dæmperne har alle manuelle til/fra -kontrol.

At blive lanceret er også en kombineret udendørs sensor eller vejrstation, der tilbyder funktioner af vind, temperatur, regn og lysstyrke lige til bussen. En hel række funktioner fra en enhed.

For dem, der er nye til det, er EIB et praktisk talt uendeligt skalerbart bygningsstyringssystem, hvis funktioner inkluderer belysning, gardiner og opvarmningskontrol for kun at nævne nogle få. EIB er velkendt og har været meget populær i Europa i adskillige år. Som et ægte ‘åbne system’ dele, der er lavet af forskellige producenter, arbejder perfekt sammen og er programmeret fra et fælles softwareværktøj kaldet ETS. Det er velegnet til installationer fra lejligheder til lufthavne!

www.knxshop.co.uk

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest.
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *