Category

Sikkerhedskopiering af strømmuligheder til din nye areal

deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Mange mennesker har valgt at flytte til landdistrikter under pandemien. Et areal kan give masser af indendørs og udendørs opholdsrum og er en fremragende mulighed for familier, der ønsker at leve tættere på naturen.

Hvis du for nylig er flyttet til et areal, har du måske ikke overvejet behovet for backup -strøm. Desværre kan storme, faldne træer og andre problemer skabe strømafbrydelser oftere i landet. Øgede strømafbrydelser skyldes, at der er flere overhead -kraftledninger og flere træer. Derudover kan strømafbrydelser i landdistrikterne tage mere tid at løse afhængigt af din placering, så du har brug for en backup -plan.

”Vi har haft oplevelsen af kunder, der har mistet strøm nok gange eller længe nok, at de har mistet mad i køleskabet og fryserne,” delte Terry Henderson fra Westland Electric i Calgary, ”At have en backup -strømplan for landdistrikter Elektrisk er en god idé. ”

Her er nogle muligheder for backup -strøm på din landlige ejendom:

Et solsystem med batteriopbevaring
Hvis din ejendom får meget solskin, er et solsystem en grøn, bæredygtig og praktisk backup -strømløsning. Elektrikere i Calgary kan inspicere din ejendom og komme med forslag til installation af solcellepanel. De kan også foreslå en passende batterilagringskapacitet, der imødekommer dine specifikke behov. For eksempel har du muligvis brug for nok strøm til at køre kritiske apparater under et strømafbrydelse. Eller du vil måske drive hele hjemmet.

Hvis du vælger et elektrisk køretøj (EV) nu eller i fremtiden, kan dit sikkerhedskopieringssystem bruge den omfattende kapacitet på din EV til at drive dit hjem i tilfælde af et strømtab. Det rigtige udstyr, der er installeret af en kvalificeret elektriker, kan oplade din bil og stationære batteribank via solenergi under et strømafbrydelse og give dig mulighed for at bruge din EV til at “hente strøm” fra den nærmeste upåvirkede hurtigopladningsstation for at bringe strøm tilbage til din land hjem.

Sikkerhedskopiering af strømgenerator
Naturgaskraftgeneratorer er også en populær mulighed for backup -strømforsyning i landdistrikterne. Nye, energieffektive kraftgeneratorer er meget forskellige fra de ældre kolleger, du måske kan forestille dig. Disse generatorer bruger smart teknologi. De tester sig selv for effekt og effektivitet, og du kan kontrollere dem gennem en applikation på din smarte enhed. Derudover er de stille og er bygget til at producere meget lavere emissioner end deres forgængere. Kyndige Calgary -elektrikere kan vise dig de bedste muligheder for backup af naturgaskraftgeneratorer til dine specifikke behov.

Hvis du bor på en landdistrikter, der er på et overhead -strømlinjetetværk, og din ejendom har masser af træer, er dette en god mulighed. For det første er du måske for skyggefuld til tilstrækkelig soldækning, selvom du rydder nogle træer til dine paneler vil hjælpe. For det andet vil begravede naturgaslinjer aldrig være modtagelige for tunge vinde, storme og de faldne træer og grene, der ofte slår elektriske overhead -strømledninger ud.

Hvis du vil tale mere om dine landdistrikter elektriske sikkerhedskopieringsmuligheder, skal du kontakte Westland Electric!

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Du kan måske også lide:

Hvorfor skal du ansætte en elektriker til din renovering

Hvorfor skal du ansætte en elektriker til din renovering

Start af en renovering af hjemmet? Chancerne er, at du har brug for en elektriker. Selv enkle ombygninger kræver ofte nogle fo

Spring ind i bedre hjemmelektricitet med spring energi elektrisk

Spring ind i bedre hjemmelektricitet med spring energi elektrisk

Når man beskæftiger sig med elektricitet, er det bedst at overlade det til en professionel. Elektrisk arbejde kræver den rigtige oplevelse en

Elektrisk arbejde, du kan stole på

Elektrisk arbejde, du kan stole på

Når du har brug for at opgradere det elektriske arbejde i dit hjem eller din virksomhed, vil du bruge en betroet entreprenør til J

10 bedste elektrikere i Calgary [2023]

10 bedste elektrikere i Calgary [2023]

Elektriske problemer kan udløse af flere grunde: dårlig indledende installation, stormskade, alder og slid eller skiftende powe

5 tegn, du har brug for for at reparere eller udskifte dit elektriske panel

5 tegn, du har brug for for at reparere eller udskifte dit elektriske panel

Vores liv drives af elektricitet. Fra opladningstelefoner til at holde køleskabet koldt, er dit hjem elektriske panel en

Oversigt over røgdetektorer og brandalarmsystemer

Oversigt over røgdetektorer og brandalarmsystemer

Alle ønsker at beholde deres familie, medarbejdere og kunder beskyttet mod brande. Det kræver moderne, godt vigtig

Begynd at afslutte elektriske løsninger

Begynd at afslutte elektriske løsninger

Når det kommer til elektrisk arbejde, er det ikke noget, du vil gøre DIY. Elektricitet er farlig og defekt elektrisk

Betydningen af elektrisk vedligeholdelse

Betydningen af elektrisk vedligeholdelse

Vedligeholdelse er en uundgåelig del af at eje et hjem. Elektrisk vedligeholdelse er dog vigtig. Dit hjem elektriske

af Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *