Category

Loxone udsætter nye NFC -kode Touch & Touch Surface Wise House Controls

Loxone har tilføjet 2 splinternye kloge husprodukter til deres rækkevidde.

Berøringsoverfladen er fem-punkts kapacitiv berøringsplade, der kan monteres under eller bag overflader / vanskelige møbler osv. Den overholder det nøjagtige samme princip, da Loxone Touch-skifterne, så det kan bruges til at styre belysning, persienner, musik osv.

NFC Code Touch er en nøglekode -berøringspude med integreret NFC -funktionalitet. Undersøg den fulde PR såvel som nedenstående billeder.

Berøringsoverflade

Berøringsoverfladen er en fem-punkts kapacitiv berøringspude, der kan monteres under eller bag overflader. Dette geniale produkt, der er baseret på Loxone ‘Switch Standard’, gør det muligt for et individ at styre flere elementer i deres kloge hus, såsom belysning, persienner såvel som musik, alt sammen fra en switch.

Berøringsoverfladen er designet til at blive installeret bag eller under ikke-ledige overflader i huset, såsom sten, træ, keramik såvel som glas. Det er designet til at tilbyde en husejere et diskret administrationsvalg til en række applikationer.

LED -tilstandslys, hørbare klikkommentarer samt et ‘aktivering’ berøringspunkt for at forhindre utilsigtede klik, der alle bidrager til det rene opfindsomhed i dette produkt. Installation er ubesværet takket være det medfølgende klæbemiddeldekal såvel som fræseskabelon.

Berøringsoverfladen tilbydes som både et kablet såvel som trådløst produkt inden for henholdsvis Loxonetræet såvel som luftområder, hvilket gør det til en passende mulighed for både nye såvel som eftermonterede kloge husprojekter.

NFC -kode Touch

Deling af en lignende, glat boligstil som Loxones touch Pure, kombinerer NFC Code Touch et numerisk tastatur såvel som genial NFC -innovation for at skrive den perfekte gevinstadgang til administrationsløsning. NFC -klistermærker, nøglefober såvel som kompatible smartphones kan bruges til let at åbne døre såvel som porte eller til at afvæbne alarmen med bare et simpelt tryk.

Endvidere tilfredsstiller Loxones NFC -klistermærker strenge AES -krypteringsstandarder, hvilket sikrer maksimal datasikkerhed. For personer, der foretrækker at bruge en kode for at få adgang til deres kloge hjem, giver NFC -koden Touch mulighed for fremragende fleksibilitet; Hvert medlem af husstanden kan have deres egen personaliserede kode, såvel som forskellige koder kan ligeledes tildeles forskellige funktioner, såsom at åbne garageporten.

Derudover kan tidsbundne såvel som engangskoder produceres inden for Loxone-appen for at give kortvarig gevinst adgang til handelsbeopfolk, rengøringsassistenter eller forsendelsesdrivere uden at gå på kompromis med eksisterende koder. Takket være sin UV-resistente såvel som stænkbestandige boliger er NFC-kode touch velegnet til installation af udendørs.

Tilgængelighed

Loxone -berøringsoverfladen tilbydes fra i dag på Loxone Webshop, både i Loxonetræet såvel som luftvariationer til henholdsvis £ 168 samt £ 180 (INC. Moms).

NFC -kode touch tilbydes i december i hvidt såvel som antracitgrå. Der vil være træ, luft såvel som for nano -variationer.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *