Oplev 8 øverste flisemønstre fra Inside A Style Show

Style Editor Kai Ethier deler de mest populære flisemønstre, hun identificerede på Coverings i Orlando.
Jeg havde for nylig det store ton af penge til at gå ned til Orlando for at få belægninger, det største flise og stenudstilling i Nordamerika. Showet kan prale af ni miles af udstillinger, herunder kabiner med produkt fra hele verden, fliseinstallationspræsentationer samt sjove showcases, som en lille huseudstilling med tre huse i pintstore! Showet er et must-see for dem i flisen såvel som stenindustrien såvel som for ivrige observatører i alle ting, der er forbundet med hus som mig selv. Det er et fantastisk sted at området, hvad der er trend. Fra de utallige stilarter, jeg så, her er hvad jeg tror, ​​vi vil se meget mere af dette år, i ingen specifik rækkefølge.

Fremskridt inden for innovation tillader nu porcelænsproducenter at skabe realistiske natursten-look-a-likes i målte fliser eller med andre ord store, tynde plader. Det er tydeligt, at målte porcelænsfliser får popularitet, da masser af kabiner indeholdt det på gulve såvel som vægge såvel som som et bordplade. Med pladestørrelser, der er så store som 5 ′ x 10 ′ såvel som en bogmatching -mulighed, beviser porcelænsfliser sig en stor alternativ til den ægte aftale.

Fotograf: Med tilladelse fra Florim

Petracers håndmalte målte fliser var absolut sensationel personligt. Det føltes som et kunstværk. Nærbillede til højre viser virkelig strukturen i flisen.

Digitalt trykt såvel som håndmalte fliser i denne store stil har udseendet af tapet, men i en afkastelig såvel som langvarig stil, der er bedst til badeværelser. Fondovalle -standen viste deres 48 ″ x 96 ″ Dream Woods -panel, visualiseret ovenfor.

Fotograf: Med tilladelse fra Keramik i Italien

Fliser, der efterligner udseendet på hårdttræ, er ikke nyt, men kun nu ser vi disse faux-bois fliser længere såvel som bredere planker, ud over i en række farver.

Fotograf: Med tilladelse fra Lafaenza

Partnerskabet mellem det italienske keramiske firma Mirage såvel som Holland-baserede stilfirma Studio Task viser en meget mere livlig side af denne tendens. Her vises popopgavekollektionen i syv forskellige farver (fire neutraler såvel som tre lyse pasteller), der tilbydes i en fantastisk blankt finish.

Et andet look, der optrådte i næsten enhver større stand, var porcelæn, der blev lavet til at se rå, brugt eller alderen i industrielle materialer som beton såvel som metal.

Dette er eksempler på en oxideret (øverste) såvel som brugt beton look fra raffinices ceramiche’s Voyager -kollektion.

Distriktskollektionen fra Leonardo Ceramica har fliser med mønstre påvirket af metalgrater præget på dem.

Et andet mønster, der dukkede op for såvel som over, var materialetryk eller teksturiseret flise. Fliserne fås i forskellige størrelser såvel som farver (skønt hovedsageligt neutrale) såvel som de syntes som om de var lavet af – eller dækket af – stoffer som lærred, linned, jute såvel som jute.

Her er en nærbillede af et par af de fliser, der er inkluderet i Wonder Porcelain’s Material Folio Collection.

En anden fortolkning af det materielle look kan ses på håndværksflisen fra CISA Ceramiche.

Fotograf: Med tilladelse fra Keramik i ItalienMed hensyn til farve syntes Blue at være den fremtrædende i et hav af neutrale. Fra bleg vandige farver til lys kobolt var Blue en typisk tråd gennem hele showet. Det fantastiske glasflise, der er visualiseret ovenfor, er fra Lunada Bay.

Blå var ofte den eneste farveindstilling i de masser af sorter af træ-look fliser, såsom denne subtile skygge fra Elios (ovenfor til højre). Jeg kunne godt lide den traditionelle togflise fra natucer (ovenfor, venstre).

3-D vægfliser ser absolut ud til at være trending og kan bruges til at dække en hel væg eller bare en mindre funktion. Mens nogle var meget mere bemærkelsesværdige end andre, så alle de 3D-fliser, jeg så “stod” ud-få det?

Aguayo Tile havde nogle fantastiske eksempler på denne tendens.

Eider -flisen fra Vitromex fås i enten sort eller hvid (ovenfor, venstre). Jeg kunne også lide den smukke 3-D-flise fra natucer (ovenfor til højre).

Jeg har set en hel del terrazzo i materielle prints såvel som endda møbler, så det er ikke overraskende, at det fortsatte med at dukke op på gulvet såvel som vægfliser ved Coverings ‘masser af kabiner.

Jeg slyngede over næsten alle fliser ved Granada -flisebås, men kunne især lide deres terrazzo -mønstre.

Ved Vives Ceramica blev porcelænsfliser tilvejebragt terrazzo -tryk i ganske pasteller blandet med neutrale (ovenfor, venstre). Og ved Ornamenta-standen ville en stortryk på Terrazzo porcelænsfliser se charmerende ud på gulvet eller væggen (ovenfor til højre).

En hel del fliser, der nikkede til fortiden-som denne parket-stil-blev vist i en række af træbelogporcelænsindstillingerne. Med mønstre som Chevron såvel som sildebensulve giver denne flise en meget lettere metode til at få den gamle parisiske lejlighed eller condo -look, der er så efterspurgt.

Denne er fra Elios Tile.

Det fortsatte mønster mod Art Deco -mønstre var til stede i disse charmerende marmorfliser fra Barbie Kennedy (ovenfor, venstre). Jeg kunne godt lide disse mod-stilfliser fra Ken Mason-flisen (ovenfor, venstre). Der er noget ved farverne såvel som de afrundede linjer, der giver sindet svingende 60’ers stil på den allerbedste mulige måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *