Ugens nyttige enhed: AEON LABS AEOTEC Z-Wave Variety Extender

En del af tiltrækningen af ​​Z-Wave-systemet er dets ‘mesh-netværk’ kapacitet. Hver trådløs gadget kan fungere som en smule repeater, få pakker ikke beregnet til det, men videregive dem, og dermed vokse den effektive række af den oprindelige gadget såvel som at hjælpe meddelelsen med at komme igennem.

Der kan dog stadig være områder omkring dit hus, hvor signalet er upålideligt, eller måske kommer det overhovedet ikke igennem. AEOTEC -sortens extender fra AEON LABS sigter mod at løse dette problem ved at gentage og forstærke signalet …

Gentager trådløse signaler-Variety Extender gør, hvad den siger på dåsen-den modtager Z-Wave-kommunikation, samt gentager den til andre Z-Wave-gadgets i dit netværk, der øger dit netværks nøjagtighed.

Amplificerer trådløse signaler-ikke kun omfatter sorts extender nøjagtigt Z-Wave-signaler, det forstærker dem såvel som hjælper med at forbedre pålideligheden såvel som nøjagtigheden af ​​dit Z-Wave-netværk.

Bit Variety Extender er kompatibel med de fleste Z-Wave-gadgets som Fibaro, Vera, Zipato såvel som ifølge Amazon Evaluations Works pålideligt for at forlænge forskellige Samsungs SmartThings-hub.

AEON LABS AEOTEC Variety Extender (DSD37-Zwuk) tilbydes nu for omkring £ 30.

Fås fra Amazon

“Z -Wave Plus Signal Repeater – Aeon Labs”

Forbedre kommunikationen af ​​dit Z-Wave-netværk ved at gentage såvel som forstærkende signaler
Kompakt størrelse til diskret integration såvel som lidt fodaftryk
Forbedre den høje kvalitet af dit trådløse netværk meget

Køb på Amazon

aeotec.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *