Media Room Design

Q. Vi har et meget langt og smalt medierum med et afsætningsmarked til fjernsynet og surround -lyd placeret midt i den længste væg i rummet. Rummet har neutralt tæppe og maling og forsænkede lys udstyret med dæmpere. Hvordan kan vi gøre det afslappende og indbydende? Det er skruet ind for en gaspejs på en smal ende/væg, og der er VVS på den modsatte væg. Har du noget råd?

? Kamloops, B.C.

A. Tilføjelse af varme farver og tekstur til dit medierum hjælper med at få pladsen til at føle sig som et varmt, indbydende sted, hvor du og din familie vil bruge masser af tid.

For at skabe et behageligt opholdsområde til at nyde film, spille spil og underholde gæster, kan du overveje at købe en slipcovered sofa med high arme. For polstring skal du vælge et afslappet, langvarigt stof, såsom en blød børstet twill (du behøver ikke at bekymre dig om drikke spild så meget med slipcovers). Hvis dit budget tillader det, sprøjter du til ned- eller fjerfyldte puder til ekstra synke-til-sofa-komfort. Sørg for at tilføje et blødt kast og et par dekorative puder i komplementære farver for at slappe af foran tv’et.

Fra din beskrivelse lyder det som om du har tæpper til væg til væg. For at definere opholdsområdet skal du placere et mønsterområde tæppe i varme toner over dit nuværende tæppe. En behagelig, højrygget læderklubstol placeret vinkelret på sofaen ville gøre en funktionel tilføjelse til opholdsområdet og vil give rummet et antydning af luksus. For at afslutte gruppering skal du overveje en stor, polstret osmannisk med opbevaring i stedet for et sofabord til at gemme fjernbetjening og brætspil samt levere ekstra siddepladser.

Hæng et par vintage-udseende filmplakater i sorte rammer på væggene for at tilføje en følelse af legesygdom i rummet. Hvis du planlægger at lægge en vask i den ene ende af rummet, skal du tænke på at installere et lille rustfrit stålkøleskab nedenunder for nem adgang til snacks og drikkevarer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *