UK introducerer til Homey Wise House Hub med Z-Wave, Zigbee, WiFi, BLE, IR, 433 & 868 MHz

i sidste uge så introduktionen af ​​et splinternyt klogt husnav til det britiske marked

Hollandsk begynder at Athom effektivt introducerede Homey på Kickstarter i 2015, meget mere end at fordoble deres finansieringsmål til projektet.

Kuglen på 12 cm diameter indeholder en 1 GHz arm CPU med 512 MB RAM samt 4 GB flashlagring. Athom angiver, at alle dine data holdes lokalt, såvel som ikke vises dem eller nogen form for tredjepart.

Radioerne indeni kan kontrollere et stort udvalg af klogt husudstyr inklusive dem, der bruger Z-Wave, Zigbee, Bluetooth, WiFi Plus 433 MHz samt 868 MHz-system også.

Det er udviklet til at se godt ud og fortjener et område i din stue, nyttigt, da det har seks højeffekt-infrarøde ledede til at administrere tv såvel som andre IR-enheder.

En kombination af den inkluderede softwareapplikation plus plugin ‘apps’ indebærer, at Homey allerede fungerer med over 20.000 gadgets, såvel som antallet vokser hver dag. Tro hardware som Nest, Philips Hue, Lightwaverf, Chromecast, Sonos ud over softwareapplikation samt tjenester som IFTTT, Google Assistant, Spotify, Plex såvel som Facebook Messenger. Listen fortsætter såvel som videre.

Floweditoren tilbyder en enkel at bruge træk såvel som at reducere stil GUI til at skabe kompleks logik, der bruger, når / såvel som / derefter kolonner.

Wi-Fi 802.11b/g/n 2.4 GHz

Bluetooth 4.0 Lav energi 1

Zigbee 2,4 GHz 2

Z-Wave Plus

433 MHz

868 MHz

Infrarød modtager

Infrarød sender (6x)

NFC (ISO14443A)

Athom har valgt Det Forenede Kongerige såvel som Skandinavien (Danmark, Finland, Norge såvel som Sverige) til den allerførste internationale lancering uden for Holland såvel som de sigter mod at dække mange af Vesteuropa senere på året.

145 anmeldelser

Athom Homey Pro

Administrer hurtigt hele dit hus med din smartphone, Amazon Alexa såvel som Google Home
Den meget mere kraftfulde pro -version af Homey kan køre over 40 forskellige hjemlige apps på samme tid uden at bremse
Få gadgets til at arbejde perfekt sammen med hjemlige strømme

Køb på Amazon

Det ser bestemt ud som et interessant nyt system såvel som vi vurderer det i de kommende uger. I mellemtiden tilbydes Homey fra Amazon såvel som direkte fra www.athom.com.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *