Category

MyDoq Smart Modular Plug Socket System lanceres i dag

i dag ser lanceringen af ​​MyDoq, et interessant nyt produkt, som producenterne beskriver som ”verdens første udskiftelige smarte modulære stik socket -system”.

MyDoq Powers and Charges Appliances and Devices i modsætning til noget, der ses før, takket være dets udskiftelige frontmoduler, der enkelt og hurtigt kan byttes. Dette banebrydende koncept leverer fleksible og energieffektive muligheder for alle aktuelle og fremtidige elektriske behov.

Smarts

Systemet kræver en 35 mm bagboks, og de hot-swappable Smart Modules synkroniseres med Alexa og Google Home ved hjælp af den inkluderede MyDoq-app, der kan bruges til at planlægge opladningstider for eksempel.

to systemer

Mydoq lanceres med to smarte modulære systemer …

Wall Socket-versionen ideel til husejere, der er i stand til at udskifte deres eksisterende bagkasser og en 4-vejs udvidelsesledelse bedst for både lejere / hus-sharere og dem, der kan lide endnu større fleksibilitet.

Der er flere moduler, der lanceres i denne indledende fase, Universal US og UK PIN -moduler, 2x udtrækkelige opladningsmoduler og et trådløst opladningsmodul med justerbar vugge.

Der er en tredje mulighed, en ikke-smart, ikke-modulær dobbeltstik med USB i samme stil som resten af ​​rækkevidden for let at matche på dit værelse.

Indiegogo-kampagnen startede officielt i dag, og med de 40% -fugl-rabat-tilbud starter priserne på £ 60 for dobbelt-væggen med 2 moduler efter eget valg.

Tjek videoen og nedenstående link for alle detaljer …

Mydoq på Indiegogo

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *