Trend: Rå kanter

Naturlige krystaller og levende kantvang (kanterne efterlades ikke-frøllet, ofte er barken endda tilbage) bringer nyt liv til interiør. Naturens energiske, uhæmmede former ryster den polerede perfektion af hyper-sofistikerede, urbane pied-à-terter eller samboer let i rustikke hytter.

Minerallamper er en ny race af rockestjerne. Denne krystalversion af Brenda Houston styrer fri for territorium i nyt alder med en akrylfinial og base og en sprød rektangulær nuance.

Mørk og dramatisk, denne lampe – også fra Brenda Houston – ville skinne som en uklippet perle på skrivebordet på et hul eller hjemmekontor.

Det er let at miste dig selv på det komplekse kort over vening i denne lampe af Jan -brusere.

Slabs af selenit (et mælkeagtigt mineral) er dukket op på sideborde i Courtney Coxs malibu -soveværelse. Metalbaser i industriel stil fremhæver den ruhugget, betydelige top. De strierede lag er en stærk designtrend.

Live-edge-tabeller nyder en renæssance-se vores oktober 2012-dækning for et eksempel på front- og center. Denne vintage-bord er af det legendariske amerikanske håndværker George Nakashima, hvis underskrift sluttede sig til store træplader sammen med sommerfuglfuger.

Nakashima satte pris på den naturlige uregelmæssighed i burl og pluk lejlighedsvis plader af træ, som andre afviste som for mangelfulde.

For en ny twist fremhæver det canadiske selskab MTH Woodworks appellen til naturligt trækorn ved at kaste reddede reddede vestlige røde cedertræstubbe i harpiks for at skabe en-til-en-slags borde.

Se en video af MTH Woodworks ‘proces her.

Fotokreditter: 1. Brenda Houston Sharon Lamp, HD Inspirations2. Brenda Houston Angelina Lamp, thecoolist3. Jan -brusere Honeycomb Lamp, Decur 84. Krystallinsk Phoenix5. George Nakashima6. 1stdibs.com7. Bloom spisebord, MTH Woodworks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *