Category

Aquatober (31 dages drikkeri intet andet end vand)

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at min kærlighed til soda-t-shirts oversætter til en generel kærlighed til soda selv. Jeg ved, at det ikke er godt for mig, men fordi jeg undgår andre laster (alkohol, cigaretter, honning boo Boo) giver jeg mig typisk en pasning på sodavandet. Men ikke denne måned. Nix. I oktober måned sværger jeg alle drikkevarer bortset fra god ol ‘h2o. Jeg startede faktisk denne tradition tilbage på college i et forsøg på både at detox mig for måneden og forhåbentlig skabe en langvarig sundere praksis med at vælge vand frem for sukkerholdige drikkevarer. Da jeg var den marketingstuderende, som jeg var på det tidspunkt, kaldte jeg min lille indsats “Aquatober.”

Dette vil være mit 10. år med at “fejre” Aquatober. Jeg har haft varierende succes med det i det sidste årti. Mange måneder klarer jeg det – selvom jeg tillader en anden sund mulighed (mælk) at snige sig derinde (kan ikke have korn med vand, ikke?). Nogle år bærer det endda langt ud over oktober. I 2008 forsøgte jeg faktisk et helt år med vand-kun, men det faldt fra hinanden, da Sherry utilsigtet tjente mig en sprite i et bryllup og ting, ja, gik ned ad bakke derfra. Så jeg slår mig ikke op, hvis jeg glider op, fordi opløsningen er at prøve at drikke bedre. Og pokker, jeg ender typisk med at spare nogle penge undervejs.

Så med alt det sagt. Hvem er med mig? Har nogen andre lyst til at tage Aquatober Challenge? Må oddsene være Evah til din fordel.
Vores yndlingsvideoer

Flere beskeder fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *