11 Enkle metoder til at genbruge ting rundt i hjemmet

Hvorfor bruge penge eller fylde affaldsdåsen, hvis du ikke behøver det? Det er ikke noget trick, som vi kan lide at genbruge, såvel som vi virkelig fik en note fra en fyr ved navn Kenn med dette vidunderlige billede vedhæftet:

Hvor fantastiske er disse gamle dåser med blyantkopper? En simpel malingsbelægning er alt, hvad det kræver for at forene en bevar af dåser, som du allerede har i din genbrugsbakke- såvel som de også ville gøre charmerende vaser såvel som endda korralere skeer såvel som gafler på en lagt- Tilbage samling.

Inspireret af Inbox Eye Candy påtog vi os vores troende hætter for at finde op med nogle andre normalt discardede produkter muligvis genindføres til noget nyttigt. Vi har sjældent plastflasker rundt om i hjemmet (denne blev efterladt af en besøgende), men enhver, der gør, kan gøre en charmerende smule knoppevase på et sekund:
Vores foretrukne videoer

Og ti af dem plus en tennis- eller nerf -sfære kan muligvis producere et sjovt DIY -bowlingsæt til enhver form for bit i huset.

Der er så måske andre objekter, der kan genbruges med en flash. Gamle ægkartoner kan fås til at opbevare modesmykker i en skuffe eller et skab (ligesom min keramiske ægkasse “smykkeskrin”):

Det kan endda fungere i en uønsket skuffe for at kunne gummibånd, papirclips, skubbe stifter såvel som andre små kontorartikler. Eller i en garage eller værktøjsområde til opbevaring af nødder, bolte, skruer, ankre samt negle. Skal lide 12 bit rum, der fungerer for næsten alt (Bobby -stifter såvel som hårelastik … mulighederne er uendelige).

Og vi kan ikke undlade at huske en af vores foretrukne genanvendelsesløsninger. Gammel vin såvel som Pelegrino -flasker endte med at blive ret dekorative accenter i en jiffy (især efter de uoverensstemmende etiketter er gennemvædet såvel som fjernet):

Vi er ligeledes enorme fans af genopfyldning af ting, såsom denne smukke flaske olivenolie (en gave fra en af vores højrullende venner fra William’s Sonoma). Vi kan godt lide at afslutte det, hver gang det løber lavt. Noget for at holde den ganske flaske på vores køkkenområde tæller:

Vi planlægger ligeledes at fylde vores Cucina -sæbe såvel som Lotion Set (et nyligt $ 32 -køb fra Anthropologie). Det var ikke netop snavs billigt, men ikke så fattigt, når du tænker på, at du får sæbe, lotion, samt et charmerende keramisk måltid, der holder dem begge. Ud over sandheden, som vi kan fylde dem med vores foretrukne organiske sæbe såvel som lotion, når de løber ud, betyder, at vi får dem til at sidde i nærheden af køkkenområdet for evigt:

Og hvorfor stoppe der? Lige her er et par flere ideer:

Kornkasser, der er dækket med brune papirposer

Gamle plader såvel som plader kan bruges under plantere med dræningshuller for at fange enhver type overskydende vand samt beskytte dine møbler samt gulve

Brugt kaffegrunde såvel som teposer gør fantastisk naturlig plante gødning- tjekket mere om det her

En tom plastmælkekande bliver en vandingsdåse med et par huller, der er slået ind i plastikhætten

Dine gamle magasiner kan droppes af i regionale boghandlere eller hårsaloner (vi opdagede hurtigt en villig til at tage vores rester), som derefter giver dem gratis til andre kunder

Nu er det din tur! Fortæl os alt om, hvad du genanvender, genanvendelse samt genbrug i dit hjem. Vi kan ikke vente med at høre nøjagtigt, hvordan I fyre skynder sig såvel som ikke spild.

For flere gentagne tip, skal du inspicere denne fantastiske udgivelse fra Tipnut såvel som de kommentarer, som vores dejlige (og ekstremt kloge) har efterladt af vores dejlige (og ekstremt kloge) læsere.

Flere indlæg fra Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *