Et ferievinduesbann fra filt ornamenter

Der er et par meget flere ferieprojekter, der foregår (alias: at blive krydset fra listen – Woot!) Så lad os blive ideel til det. Sidste år greb jeg fire af disse 3-pakker med hvide filttræpynt fra Target. Jeg hentede dem cirka en uge efter jul, da de blev markeret til ti cent pr. Sæt i stedet for en dollar, hvilket indikerede, at jeg i alt havde 12 små filttræer til 40 cent. De syntes lidt bedst at lave et afslappet lille banner, der ligner håndskåret papir, men føles faktisk, at jeg ikke behøvede at skære (som er win/win). Sidenote: Dette er min hånd, men det ligner så meget, at John er, at det er skræmmende. Bliver vi en person? Kan det ske? Skal den person, vi omdannes til at blive kaldt Shon eller Jerry?

Uanset hvad, næste greb jeg en tilfældig båndrest fra kassen med rester af bånd i skabet, som jeg genanvender til gaveindpakning og lagde det ud på gulvet med mine små træer under det for at se afstanden. Du kan se, at de havde små guldstrenge omkring toppen af dem til at hænge, så jeg klippede bare dem af.

Vores yndlingsvideoer

Derefter greb jeg 12 papirclips fra kontorforsyningsskuffen. Bada Bing, Bada Boom. Sikker på, jeg kunne have syet dem hver på plads eller brugt mindre/cuter -klip (som små tøj eller noget), men jeg ville ikke være nøjeregnende over det og ville bare få vinduet til huset. Kald mig skør, men der er noget lækkert afslappet og sødt ved hvide filttræer, marinebånd og små sølvpapirclips. Men hvis du føler dig fancy, kunne du i stedet få søde bindemiddelklip eller teeny små tøjspins.

Se … endnu et lille træ!

Yup, vores bordplade er ba-aaack! Du kan tjekke sidste års lille træ her (og de 38 hjemmelavede ornamenter, som jeg piskede op til sidste års Pinterest Challenge). Eller du kan bare feste dine øjne på dette års skønhed. Åh, men har ikke noget imod, at manglet lille grå pashmina jeg kastede under det for tiden (jeg synes, at det kunne være fantastisk at bruge en slags sølv kunstig pels).

Hvad angår ornamenterne er det eneste tema: meningsfuld, sød, håndlavet og værdsat. Generelt med Clara’s ord er det fuld af vores “specielle specielle favoritter.”

Vi stablede på et væld af ornamenter, som vi elsker kærlighed – uanset om de var fra en lokal håndværksmesse – som Virginia -ornamentet nedenfor – eller endda fra et par utroligt kunstige læsere på bogudflugtsstop, som denne søde med Claras baby -silhuet …

Se på denne sjove følte yhl, som en anden lavede til os på en anden bogudflugtsstop. Så sød, ikke? Og i baggrunden over det kan du se John’s Bike Ornament, som jeg fik ham sidste år og en gammel disco -bold fra Target for over fem år siden (sammen med et lille messingfransk horn, hvilket er, hvad John spillede i High School Band – Mah Man ).

Denne underlige lille elgrelateret ornament kan være vores favorit. Det er to frisk gift elg, der snubler op til hinanden. Vi hentede det på Alaska på vores bryllupsrejse. Cue den kollektive elg aww.

En anden favorit er denne burger, som vi fik til ære for ingen anden end Burg-Meister for et par år tilbage. Og tjek den søde filt ugle over den (en anden læserfremstillet ornament fra en af vores udflugt stopper- har jeg påpeget, hvor kunstige du er?!).

Grundlæggende er det et træ fuldt af forfærdeligt uoverensstemmende og meningsfulde skatte. Du kan se, at vores hjemmelavede gevirer, spraymalede dyr og glaspærer fulde af farverig maling stadig har et sted deroppe, de bliver bare omgivet af alt fra bevarede pepperkagekager til en gammel imperiums statsbygning ornament, der minder os om Vores tid tilbragte i NY, hvor vi mødtes tilbage i 2005.

Og selvfølgelig var vi nødt til at bringe vores nye DIYED tavle ind i festlighederne, så John stod overfor hans kridt-er-skrigede frygt og lavede en lille Starbucks-ish-tegning, komplet med en snemand (han dyppede kridt i vandet, før han skrev, hvilket du Mennesker foreslog for livlige farver og mindre chill-inducerende skrighed-som syntes at fungere godt, især med den farvede kridt). Du har måske set det på Instagram i sidste uge. Jeg tilføjede nogle snefnug, og så kom Clara til at arbejde med at tegne “en smuk regnbue til julemanden.” Familien, der kridt sammen, forbliver sammen.

Nu gør dette tidligere Un-Festive Corner mig lige op.

Åh og i ånden af ferieopdateringer, her er hvordan de små ornamenter, som jeg limede til magneter, nu klarer sig med tre ferier kort derop for at holde dem selskab. Jeg er meget glad for at rapportere, at de stadig ser lige så søde ud som de gjorde uden kort. Og i betragtning af at vi knækkede dette billede i går eftermiddag kom der tre meget flere kort. Woot! Jeg elsker at finde dem i postkassen. #cardnerd

Åh og tjek denne amaaazing introduktionskalender, vi fik fra vores venner Pohls i Tyskland (deres tre år gamle datter ved navn Clara er vores Claras penpal – meget mere om det her). De sendte denne standard tyske introduktionskalender, hvor du uwraP hver konvolut eller kasse for at finde små godbidder som en lille dukke, slik, klistermærker, endda en lille pakke farverige væv. Indtil videre har Clara haft en eksplosion, der åbnede en ting om dagen.

Så der har du vores ferieopdateringer.

Opret det store træ (Gradient, Baby!)

Få et live bordplade igen (som vi gjorde sidste år)

Dekorer mantelen, de indbyggede og indgangskonsollen

Hæng vores udvendige lys og dekorér verandaen

Skyd et julebillede af Clara & Burger til vores årlige feriekort

Lav en introduktionskalender til Clara? Ahh Jeg er allerede bagpå!

Køb efter skråstreg Lav alle gaver på vores juleliste (jeg er omkring 90% færdig, kan ikke vente med at krydse denne sucker af!)

Vi har stadig ikke hængt nogen lys ud foran (ACK!) Eller afsluttet al vores juleshopping/indpakning, men måske denne weekend kommer vi dertil. Hvad er der tilbage på din juletilstand? Hvad har du euforisk krydset allerede? Er det ikke fantastisk at trække en pen på tværs af ting, som du har afsluttet? Måske har jeg brug for anonyme lister. Enhver anden, der har det sjovt med et bordplads, hjemmelavede bannere eller noget andet, der føles sødt håndlavet? Spild feriebønner.

Opdatering: Du kan tjekke alle vores foretrukne feriedekorationsfund her – hvoraf mange af dem er under $ 15!

Flere artikler fra Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *