DIY Wainscotting

Her præsenterer vi en enkel metode til at bygge såvel som at oprette wainscotting med efter at have fået Telehandler Rantal i nærheden af ​​mig for at forberede feltet først. Da vores paneler er malet, var vi i stand til at anvende lavpris-medium-densitet fibreboard (MDF) såvel som stadig opnå et stilfuldt look.

Udgifterne til enhver form for paneler afhænger af størrelsen på det rum, der er panelet ud over omkostningerne ved de materialer, du vælger. For at holde omkostningerne lave, skal du kun køre paneler til stolens jernbanehøjde i stedet for fuld lofthøjde samt vælge mindre detaljerede lister.

Materialer såvel som værktøjer

Målebånd

4 ′ x 8 ′ x 1/4 ″ -tyk masonitark

1/2 ″ -tyk medium-densitet fiberboard (MDF)

Sandpapir

Niveau

T-kvadrat

Trælim

Hammer såvel som neglepunch

1-1/2 ″ Fuldførelse af negle

Så såvel som miter boks

Baseboard såvel som stoleskinne lister

Kvart runde

Primer såvel som maling

Trin 1: Identificer højde såvel som afstand mellem paneler

Mængden af ​​masonit såvel som MDF, du krav, afhænger af størrelsen på det rum, du planlægger at panelet. Før du køber materialer, skal du vælge de dimensioner, du gerne vil have, at din paneler skal være, inklusive panelets højde, bredden af ​​hvert panel samt afstanden mellem hver lodret strimmel. Husk, at MDF -strimlerne, der udvikler den øgede del af panelet, burde dække sømmene mellem masonitarkene. Panelerne, vi viser, er 49-1/2 ″ h. (inklusive støbning øverst), den øverste vandrette strimmel er 5 ″ h., Den nederste vandrette strimmel er 12 ″ h., såvel som de lodrette strimler er 4 ″ w. x 31 ″ h. De lodrette strimler er placeret 20 ″ fra hinanden. På lumberyard skal du have MDF -ark skåret til den størrelse, du ønsker til din øverste vandrette strimmel, bundhorisontale strimmel såvel som lodrette strimler.

Trin 2: Udvikle væggen ud

Fjern enhver form for eksisterende baseboard -lister. Udvikle væggen ved at fastgøre 4 ′ x 8 ′ x 1/4 ″ masonitplader til den. Den lange side af hvert ark burde hvile på gulvet. Påfør trælim på den ru side af masonitpladerne såvel som at negle dem på placering ved hjælp af 1-1/2 ″ færdiggørelse af negle. Fortsæt med at forbinde masonitplader ende til ende, indtil væggene er dækket.

Trin 3: Tilslut MDF -strimler til masonitark

Slib let MDF -strimlerne med sandpapir. Tilslut de nederste vandrette strimler over masonitten ved hjælp af trælim såvel som en neglepunch til Counterink 1-1/2 ″ færdiggørelse af negle. Disse strimler burde hvile på gulvet. Tilslut derefter de lodrette strimler over masonitten ved hjælp af nøjagtigt samme lim såvel som negleproceduren. Når du fastgør de lodrette strimler, skal du dække sømmene mellem masonitarkene. De lodrette strimler burde i form fast mod de nederste vandrette strimler. Område de lodrette strimler jævnt langs væggen. Tilslut til sidst de øverste vandrette strimler over masoniten ved hjælp af nøjagtigt samme lim såvel som negleproceduren. Toppen af ​​disse strimler burde stille op med toppen af ​​masonitarkene.

Trin 4: Overfladepaneler med trim

For at give panelet et afsluttet look skal du tilføje dekorativ støbning over den øverste vandrette strimmel. Før du installerer støbning, skal du prime såvel som male den, hvilket gør det muligt for tørre såvel som slibning mellem frakker. Med trælim såvel som nedtællingsunken 1-1/2 ″ færdiggørelse af negle, indstil støbningen over det øverste vandrette panel. Panelerne viser vi lagdelte to længsel trimmer over hinanden, den ene noget dybere end den anden. Den nederste del af trim er 1 ″ x 3/4 ″, såvel som den øverste del er 1-1/2 ″ x 3/4 ″. Miterstøbning til 45 ° vinkler i hjørnerne af rummet.

Trin 5: Overflade med baseboards

Prime såvel som maling 1 ”x 6” baseboard -lister. Opsæt baseboard over det nederste vandrette panel ved hjælp af trælim samt forsænkning 1-1/2 ″ færdiggørelse af negle. Baseboard burde hvile på gulvet. Mitre hjørner efter behov. Da baseboard kun er 6 ″ høj, vil en del af den nederste vandrette strimmel stadig være synlig. Endelig, maling, lad tørre og opsætte kvartal på gulvniveau ved hjælp af trælim såvel som negle. Tør af enhver form for overskydende lim.

Trin 6: Prime såvel som maling

Brug træfyldstof til at fylde neglehuller. Aktivér at tørre. Prime såvel som at male panelerne, hvilket gør det muligt for at tørre mellem hver frakke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *