Category

D-Link Medialounge Wireless Media Player

“D-Link, en global leder inden for forbrugernetværksforbindelse, afslørede i dag branchens første digitale medieafspiller, der understøtter Microsoft Windows Connect nu for at lette netværksinstallation og netværksudvidelse til forbrugere i Det digitale hjem. D-Link Medialounge Wireless Media Player med DVD og Flash Card Reader (DSM-320RD) er baseret på den bedst sælgende D-Link Medialounge Player Platform … Vi er glade for at arbejde med D-Link på introduktionen af ​​streaming Wireless Medieafspiller med DVD- og flashkortlæser, der understøtter Windows Connect nu, ”sagde Erin Cullen Harris, gruppeproduktchef for Windows Digital Media Division på Microsoft Corp.” Opsætningsprocessen er et snap for forbrugerne og vil sørge for let at få adgang til en En stor række kommercielle digitale medieindhold på tværs af et hjemmenetværk på Windows-baserede pc’er, fjernsyn og andre enheder. ”

”Vi er i ekstase over at introducere branchens første medieafspiller, der understøtter Windows Connect Now -software til let kablet og trådløs indstilling og konfiguration i hele det digitale hjem,” sagde A.J. Wang, Chief Technology Officer hos D-Link. “Ved at arbejde tæt sammen med Microsoft vil vi udvide vores førende position på mediespillermarkedet og desuden gøre det muligt for når som helst, hvor som helst adgang til digital nydelse inde i hjemmet for forbrugere.”

D-Link og Microsoft Engineers arbejdede tæt for at inkorporere Microsofts nye Windows Connect Now Protocol, en gennembrudskombination af software og hardware, der giver forbrugerne mulighed for at oprette et trådløst netværk i et hjem eller kontor hurtigt og nemt mellem pc’er, tv og andre medieenheder. Udstyret med et USB-stik bruger D-Link Medialounge Wireless Media Player Wireless Network Setup-guiden i Windows XP til let at overføre sikre trådløse indstillinger fra pc’en til andre enheder i hjemmet.

D-Link Medialounge trådløs medieafspiller med DVD og flashkortlæser (DSM-320RD) kan bruges til at se billeder, afspille musik og afspille film, der er gemt på din pc, ud over dens evne til at afspille DVD, DVD-R /RW, Video CD, Kodak Picture CD, Music CD, MP3 og WMA Audio Files på CD-R/RW. Flash -kortlæseren giver brugerne mulighed for at tage en kompakt flash, SD og andre flashhukommelseskort ud af en cam og se billeder eller videoer direkte på tv’et uden at skulle offentliggøre dem først på en pc, inden de tjekker ud og deler med venner og familie . D-Link Medialounge Wireless Media Player med DVD og Flash Card Reader (DSM-320RD) er bosiddende inden for et hjemmesnydelsescenter og forbindes til tv og/eller stereoanlæg ved hjælp af konventionelle A/V- eller S-Video-kabler. For brugere med high-end nydelsessystemer understøtter D-Link DSM-320RD komponentvideo, optisk digital lyd og koaksial digitale lydforbindelser. Ved hjælp af den inkluderede fjernbetjening og trin-for-trin-tv-interface er den derefter let forbundet til et hjemmenetværk ved hjælp af 802.11g trådløs, eller hvis det foretrækkes, gennem konventionel Ethernet-kabling.

D-Link Wireless Media Player med DVD og Flash Card Reader inkluderer D-Link Medialounge Media Server-software til Windows 98 SE, Windows Millennium Edition (Windows ME), Windows 2000, Windows XP og New Windows XP Media Center Edition 2005. The Medialounge -software samler intuitivt digitalt indhold fra netværks -pc’er og -enheder og organiserer det efter filtype (lyd/video/foto), hvor de individuelle lydfiler efter kategorier såsom genre, kunstner og titel til øjeblikkelig adgang gennem medieafspilleren er øjeblikkelig adgang.

Brugere kan trådløst finde og streame flere typer digitalt indhold fra internettet eller harddisken ved hjælp af den inkluderede fjernbetjening og intuitive interface. D-Link-afspilleren understøtter i det væsentlige alle digitale indholdsstandarder, herunder de populære WMA-, MP3-, WAV- og AIF-lydformater, JPG, BMP, PNG, TIFF, JPG2000 og GIF-billedformater, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, QuickTime, Avi og XVID-videoformater og M3U- og PLS-lydlisteformater.

D-Link Medialounge Wireless Media Player med DVD understøtter streaming af flere lyd- og videointernet-tjenester. Forbrugerne kan se, spille og lytte til premiumindhold direkte på deres tv, efter at indholdet er trådløst streamet fra deres bredbåndsinternetforbindelse. D-Link Medialounge-afspilleren inkluderer et eksklusivt tilbud med Radio@AOL til bredbåndstjeneste med Best Of Breed Radio Programmering. D-Link DSM-320 og DSM-320RD-kunder modtager en begrænset tid gratis prøve på over 175 cd-kvalitetsradio@AOL-stationer. Derudover kan D-Link-kunder også streame beskyttet indhold, der er downloadet fra det inkluderede 30-dages begrænsede forsøg fra Napster, verdens en masse anerkendte brand inden for online musik. For fans af RealNetworks ‘Rhapsody Internet Jukebox Service vil D-Link Medialounge-ejere modtage en begrænset prøve med streaming af musiktjeneste fra den førende designer af digitale medietjenester og software.

D-Link-pressemeddelelse

Del dette:
Facebook
Twitter
RødDit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *