Inside Palm Springs ‘Hippest New Hotel, Holiday House

I oktober 2017 -udgaven af ​​House & Home har vi et interview med den talentfulde designer Mark D. Sikes, der har navngivet sig selv i samarbejde med instruktør Nancy Meyers ( Praktikanten, det er kompliceret). Mark er også kendt for sin kærlighed til Blue, og giver han det nogensinde Star-fakturering i sit nye projekt, Holiday House, et 28-værelses boutique-hotel beliggende i centrum af Palm Springs.

”Sådan en sjov oplevelse. Vi er virkelig glade for, hvordan det hele viste sig, en midt i århundrede blanding af blå og hvide og naturlige strukturer, ”siger Mark, der arbejdede med holdet bag Palm Springs Sparrows Lodge. ”Det er levende, glad, behagelig, og hvis jeg siger det selv, meget cool!”

Oprindeligt åbnet i 1951 blev hotellet oprettet af den bemærkede arkitekt Herbert W. Burns. Hjemmet indeholder midten af ​​århundredeinspirerede elementer kombineret med en fælles atmosfære og finurlig kant. Designdetaljer som blå terrazzo-gulve, lak, mahogni-stykker i midten af ​​århundrede, firkantede tapeter og messingarmaturer afslutter pladsen. Hotellet er hjemsted for en fremragende kunstsamling – med kunst og fotografering i hele hjemmet af David Hockney, Roy Liechtenstein, Herb Ritts og Annie Leibovitz.

Marks signaturblå-hvide palet er sprøjtet overalt og vises i et skuespil med fed tapet og energiske tekstilprint. Stoffet på puderne, eksotisk sommerfugl af Schumacher Signature Collection, bruges overalt. Navnet på hotellet er Holiday House, men gennem hele processen omtalte han det som det “glade hus.” Værelserne starter ved $ 199USD/nat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *