DIY: Mønstret trinstol

Seniorredaktør Morgan Michener omdanner en grundlæggende trætrinstol til et iøjnefaldende tilbehør.

Materialer

Du kræver en trætrin afføring, 1 yd. Letvægt bomuld, skjorter stof, mat mod podge (ca. 236 ml for en lille afføring), skummalembørstning samt skarp saks.

Trin 1: Klip materiale til størrelse

Mål stykker af materiale, der er stort tilstrækkeligt til at omslutte hvert ben såvel som at træde på afføringen. Efterlad yderligere længde for fejl; Du kan altid trimme enhver form for overskydende senere. Når jeg skærer stykkerne, lagde jeg mønsteret op, så det ville strømme ubesværet over trinskammen.

Trin 2: Påfør stof

Arbejdsstykke-for-stykke belægning af hver sektion af træ med Mod Podge, samt udjævning af materialet, der bruger den lille skumpakning, mens du går. Jeg indsatte materiale omkring benene først, så jeg overlapper dem måske med de større slidbanestykker samt stiller mønsteret ordentligt op. Du har et par minutter på at lege med positionering såvel som glatte luftbobler, før klæbemidlet hærder, men et hektisk mønster som dette har en tendens til at være tilgivende. Lad den overdækkede afføring tørre i 2 timer.

Trin 3: Rengør på topcoat

Påfør et sidste lag af mod podge ved hjælp af skummalen til at forsegle materialet såvel som at gøre det vandafvisende. Klæbemidlet går på hvidt, uanset hvor tørt det er klart. Aktivér trinstolen at tørre natten over, før du bruger den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *