Category

Automatisering af dine digitale data

gæstekort artikel af Mike Panic: Digitale data påvirker praktisk talt enhver facet i vores liv i disse dage. Vi downloader MP3 -filer, tilmelder os podcasts, skyder tusinder på utallige digitale fotos, ser streaming -tv og film over nettet og e -mail -dokumenter frem og tilbage.

Alt dette tilføjer så meget som en hel del digitale filer, men for det meste er de ikke vant til deres fulde potentiale og heller ikke opbevares på et sikkert sted. Desuden kan en person i huset ofte kun få adgang til dem på ethvert angivet tidspunkt. Med lidt hjælp kan du hurtigt automatisere sikkerhedskopien, opbevaring og centralisering af alle dine digitale data og nyde dem i metoder, der aldrig før er troet på.

Mange huse har nu flere computere i dem, en indikation af de “digitale” tider og en vidnesbyrd om nøjagtigt, hvor meget vi bruger computere i vores daglige liv; Men at køre flere computere kan forårsage forvirring med hensyn til, hvor data er gemt, f.eks. Musik. iTunes bragte os billig, høj kvalitet, overkommelig musik og en fremragende applikation til at håndtere det hele; Men hvis al din musik er på computeren på dit huskontor, og du vil lytte til musik i dit opholdsrum på husets stereo, sidder du fast i brændende cd’er. Igen er dette ikke praktisk. Centralisering af dine lyddata på en måde, der kan skubbe musik til en Wi-Fi-udstyret lydmodtager som Yamaha Neo HD eliminerer kravet om at brænde cd’er hver gang du vil lytte til musik på et sted i dit hus, der ikke er rigtigt i foran computeren med musikken.

Fremskridt inden for innovation har droppet omkostningerne markant i hustilbehør; Tag for eksempel digitale fotorammer. Mange af dem, såsom dette 10 ”design fra Kodak, er Wi-Fi udstyret; Men sjældent er de konfiguration på den måde. De fleste enkeltpersoner opdager, at det er lettere at bare stikke et hukommelseskort i dem og ikke huske det. Problemet med at holde det, er du nu begrænset til det, der er på kortet. Skyd nye billeder og vil vise dem ud, og du bliver nødt til at gå hen til rammen, trække kortet ud, koble det lige så meget som din computer, overføre billeder på det og derefter sætte det tilbage i rammen. Dette er ikke praktisk; Da der er automatiserede metoder til at skubbe data fra et centraliseret sted lige til rammen via Wi-Fi.

Brug af et netværk, der er tilsluttet lagringsgadget (NAS for kort) i hjemmet, løser problemer som at skubbe billeder til digitale fotorammer og have musik tilgængeligt overalt i huset, som din Wi-Fi-forbindelse når.

Heldigvis er det nu mere overkommeligt at køre en NAS -gadget. En NAS -gadget er i det væsentlige et vanskeligt drev, der tilsluttes din husrouter og kan fås adgang til enhver computer på dit netværk, kablet eller trådløst. Western Digitals tilbud, kaldet My Book World Edition, kommer konfigureret til at håndtere husautomation, datalagring og sikkerhedskopieringsbehov, hvilket i det væsentlige gør det til en medieserver, netværks backup-gadget og central opbevaring til alle andre digitale filer. Disse funktioner adskiller det fra andre enheder og giver dig mulighed for at gøre dem alle hurtigere, effektivt og straks end nogensinde før

En af de primære funktioner i My Book World Edition er evnen til at udføre automatiske og konstante sikkerhedskopier af flere computere, hvor man tager gætteriet, hvorfra det uden for vanskelige drev følger med hver computer. Sæt bare softwareapplikationen op, og det gør alt andet regelmæssigt. Desuden kan du genvinde mistede, slettede eller manglende data i en leg med en intuitiv grænseflade.

Det har aldrig været lettere at styre, automatisering og vigtigst af alt, at have øjeblikkelig adgang til dine digitale data. Med en smule planlægning har nogle små investeringer i hardware og et par enkle apps (som VNC til din iPhone), der tager samlet styring af alle ting digitale i dit hjem, mens du automatiserer back-up og skubber indhold ud, aldrig været lettere.

Valg af NAS -enheder: Bygning af en DIY -husserver på et budget: Hjem NAS

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *