Pakedge udsætter allerførste trådløse n-loftet trådløs får adgang til punkt

Wi-Fi-netværksbeskyttelse bevæger sig hurtigt mod at ende med at være en menneskerettighed snarere end bare en god ting at have.

I den skræddersyede installationsverden, der indikerer flere trådløse gevinstadgang til point, skal det være pænt installeret og levere en god dækning. I de sidste uger udsatte Cedia Pakedge en ny WAP-stil i loft, der erklærer masser af først.

”Kommer snart-WAP-C3N såvel som WAP-C3G-den nye fælles i trådløs gevinst adgang til punkt fra de mennesker, der udviklede trådløs trådløs gevinst til at få adgang til punktet. Den allerførste trådløse N-loft-trådløs får adgang til punktet. Det allerførste MIMO (multiple-in-multiple-out) antennesystem, der installeres fladt på loftoverfladen. Den allerførste trådløse trådløse får adgang til punkter, der bryder 28 DBM-effektudgangsbarrieren. det mest sortiment! Den allerførste “swing down” i loft trådløs får adgang til at pege for hurtig såvel som simpel installation såvel som vedligeholdelse.

pakedge.com [Tak Stephen]

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *