Tips til hængende kunst

Rediger det, du viser

Modstå trangen til at samle ethvert indrammet kunstværk eller fotografere, du ejer, og prøv at finde et rum til det. I stedet skal du kigge rundt i dine værelser og beslutte, hvilke vægge der ville drage fordel af nogle kunstværker, undersøge din samling og begynde at planlægge placeringer for dine en masse elskede stykker, der vil tilføje de rum, hvor de vises.

Beskyt værdigenstande

Prøv at sikre dine kunstværker fra UV -lys (sol falmer kunst), varme og fugtighed. Undgå at hænge stykker i et fugtigt brusebad eller over et varmegister, da dette potentielt kan skade værdsat kunst.

Glem ikke belysning

Billeder eller grupperinger, der skal have ekstra opmærksomhed, kan fremhæves med belysning. Halogenpærer med lav watt eller konventionel gløde er begge gode valg til spotlighting af kunstværker. Undgå regelmæssig halogen eller tæt direkte belysning, da varmen muligvis kan skade kunstværket.

Montering i den ideelle højde

I værelser med konventionelle 8-fods høje lofter skal der hænges en masse kunst, så midten af ​​billedet er omkring 5 fod (60 ”) fra gulvet. For værelser med højere lofter kan kunstværker hænges lidt højere, hvilket vil sænke loftshøjden visuelt.

Når du hænger billeder over en sofa, skal du forlade en omtrentlig 6 ”til 8” plads mellem toppen af ​​bagsiden af ​​sofaen og bunden af ​​billedet. Over en bordplade eller tæller, lad 10 ”til 12” mellem bordoverfladen og bunden af ​​billedet. Dette rum kan justeres, hvis du har lamper eller andre genstande på bordet, som visuelt tilføjer højde.

Gå efter en gruppering

Den bedste måde at opsætte grupperinger på en væg er først at lægge dine billeder ud på gulvet, da du vil have dem til at vises på væggen. Dernæst sporer og udskår papirskabeloner af hver ramme og tape disse på væggen for at simulere det mønster, der er dannet på gulvet, skubbe dem rundt, indtil du opretter det ønskede display. Marker neglplaceringerne med en blyant, og sørg for at bruge korrekt hardware til dine stykker. Det kan virke tidskrævende at lave papirskabeloner, men det er meget meget lettere at træde papir rundt på væggen end at reparere huller, der er foretaget ved en fejltagelse.

Grupper er meget mere effektive, hvis de hænges med en slags symmetri for at skabe et firkantet eller rektangulært formet display. I betragtning af at dine rammestørrelser sandsynligvis vil variere, har du ikke en bedste geometrisk formet kontur, men det ønskede afbalancerede udseende kan stadig opnås. Prøv at placere rammerne 3 ”til 4” fra hinanden.

Scene A Solo Show

Bliv ikke meget store kunstværker med andre, mindre stykker. Efterladt alene vil et større stykke have meget mere indflydelse.

Bliv lav for små

Når du hænger kunst på et barns værelse, skal du tænke på at hænge stykker på deres synslinje. Dit barn vil være i stand til at glæde sig over kunstværket meget mere, hvis de kan se det uden at skulle slå op. Brug enkle, åbne rammer eller udskift glasset i rammer med Plexiglas for at undgå farlig brud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *