CommandFusion afslører New Solo House Automation Controller

Ozzy Wise House Specialists CommandFusion har netop afsløret en ny alt-i-en-netværkbar controller forstået som solo.

Solo, der er designet til husautomatiseringen såvel som industrielle markedspladser, leverer en række administrationsporte, der kan tilføjes yderligere til ved hjælp af vækstkort.

CommandFusion State Solo er især oprettet for at levere enkeltrum såvel som mindre installationer med en kraftfuld administrationsydelse til et udgiftseffektivt omkostningspunkt.

Nøglefunktioner inkluderer en Ethernet -forbindelse, en række ofte anvendte administrationsporte, en stærk politik samt arrangering af motor, cloud -sporing og to slots til fremtidig udvidelse.

En række administrationshavvækstkort vil ligeledes blive tilbudt kort efter lanceringen, disse kort gør det muligt for den enkelte at tilpasse soloen, så de passer til deres krav. Evnen til at tilføje ekstra RS232/422/485 -porte, IR -porte, relæer eller andre administrationsporte vil være ekstremt grundlæggende såvel som udgiftseffektive. Åbne protokoller vil gøre det grundlæggende at interface med tredje fejringsstyringssystemer, såvel som integration med CommandFusions egen Iviewer -mobilapplikation vil være en grundlæggende affære.

Funktioner

2 x Rs232 porte

6 x IR eller 1 Metode Rs232 porte

4 x tør kom i kontakt med input

Ombord IR Blaster

Ombord IR -lærer

2 x Vækstkortpladser

Onegar ægte tidsur med batteri-sikkerhedskopi

USB -forbindelse til pc -kommunikation samt kontrol

USB Hold Connection

Planlægning og politikker Motor til begivenhed såvel som udløste tidsudløste makroer

Webbrowserkonfiguration (ingen softwareapplikation oprettet påkrævet)

Integration med CommandFusions kommende cloud -service til fjernsporing samt logging

Soloen har en estimeret detailomkostning på $ 770 AUD (ca. £ 360) såvel som vil blive tilbudt med CommandFusion -leverandøren såvel som forhandlernetværk eller fra CommandFusion Store. Den nye solo sendes til klienter i midten af ​​september med forudbestillinger, der åbner den 6. august 2015.

CommandFusion.com: CommandFusion Iviewer Lite & Android App

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *