Plex House bringer individuel skift såvel som forældrekontrol

Plex har afsløret deres nye ‘Home’ -opdatering, der bringer en af ​​de mest anmodede funktioner til den ekstremt betragtede medieserver …

Jeg er glad for at afsløre, at forældrekontrol såvel som flere tilbydes i dag i den type en bemærkelsesværdig funktion, vi kan lide at ringe til Plex Home…. Vi satte sig ud for til kontrol ved at flytte al serveradministrationen inde i webappen samt give dig mulighed for hurtigt at specificere de nøjagtige materialescore, der er tilgængelige af alle dine gode venner såvel som familie.

Brugerkonti kan sikres med en pin, og du kan tilføje så meget som 15 ekstra medlemmer til dit Plex -hjem. Når det er aktiveret, kræver enhver form for app, enhed eller værktøj, der opretter forbindelse til din Plex -server, at blive logget på en Plex -konto. DLNA -serveren vil ligeledes være deaktiveret, da dette ville gøre det muligt for fuld ubegrænset forstærkning adgang til dine medier.

Hver konto kan have sine egne scoringer indstillet til hvert biblioteksafsnit, hvilket gør det muligt for forældre at begrænse, hvad deres børn kan se.

For tiden understøttes husfunktionen på Plex House Theatre, Roku og Plex Web App, hvor de andre platforme tilføjes i de kommende uger såvel som måneder.

Disse fine kornede delingsfunktioner, MultiUser -huse såvel som hurtig individuel ændring er begrænset til Plex Pass -indehavere for nu, selvom standard MultiUser såvel som nu spiller funktioner nu er gratis for alle brugere.

www.plex.tv: plex såvel som Mac Mini

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *