At forskønne en bogreol

En klassisk boghylde er en vigtig del af ethvert trendy hjem – og ikke kun for at krænke skatte mængder. Når de er organiseret med Flare, behandler de dine smukkeste bøger og memorabilia som kunst. Men hvis bibliotekets rum i dine drømme er et virvlet rod i virkeligheden, har vi dig dækket. Sådan kan du organisere dine hylder med opbevaring og stil til overs.

1. Spil med lag og niveauer. Variation er vigtig for at skabe et tydeligt og visuelt spændende sæt hylder. Prøv først at blande vertikalt stablede bøger med vandrette bunker, som kan blive platforme til dine foretrukne dekorative genstande og skulpturer. For et sjovt, lagdelt look, kan du også læne fotografier eller anden kunst langs bagvæggen med mindre genstande foran.

2. Tegn øjet op. Prøv om muligt at holde dine øvre hylder kurateret og rene, da rod vil være langt mindre synlig på de bundhylder. En god retningslinje for tommelfingeren er at placere hovedparten af ​​din opbevaring under øjenhøjde og fremhæve øvre hylder med dine bedste showstoppere, som smukke kunstbøger eller planter.

3. Skjul rodet. En anden måde at håndtere en uryddig boghylde på er at bruge store, attraktive kasser eller kurve til at skjule den værste trængsel. Placer kasser på de høje bundhylder, og fyld dem til dit hjertes indhold – eller til kapacitet, alt efter hvad der kommer først! Det er det dovne trick til et misundeligt rent bibliotek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *