15 Budgetplan Pyntningsteknikker

Blanding af høje- såvel som overkommelige produkter i dit hus tilføjer karakter til dit rum. Et lag maling, et par Chinatown -kurve såvel som nogle vintage -skatte, der udstråler ånd, såvel som giver dig mulighed for at spare op til investeringsmøbler, der vil vare livet ud.

Opret et DIY -tapetpanel. Papiring af en hel plads kan udgift langt ind i de tredobbelte cifre, især hvis du ansætter nogen til at udføre opgaven for dig. I modsætning hertil tilføjer et eller to tapetpaneler karakter til et rum for bekostning af en enkelt rulle tapet såvel som noget MDF. Få trin-for-trin-instruktioner.

Tilføj saftige farver. Affordable opdager i accentfarver vil tilføje pizzazz til dine værelser. Se efter sjove keramiske vaser, malede stole, plader, som du kan lægge på et sofabord eller hænge på en væg, kaste puder, farvede glasskrukker eller indrammede tryk. Denne sæsons varme accentfarve kan være varm gul, men om et år vil du sandsynligvis kræve en ændring.

Spar på lamper. Gå lavt for basen såvel som høj for skyggen. Du kan tage den mest grundlæggende lampebase – ofte malet eller øget på et træstativ – samt hæve den med en fremragende nuance.

Installer en fornemme tæller i et almindeligt køkken. Pynt et bygherre-kasse-køkkenområde med ny hardware, trækker samt en mørk, bemærkelsesværdig bordplade.

Mal det sort. Vintage-skatte som et piedestalbord eller træstole ligner en million dollars efter et par kyster af blankt, ibenholt-sort maling. Ligeledes vil rige historiske farver give overkommelige stykker en meget mere avanceret fornemmelse.

Lag i tekstur. Overkommelige sisal -tæpper, kurve såvel som vævede bakker blandes godt både formelle såvel som afslappede møbler. Chinatown er et fremragende område til overkommelige bakker såvel som kurve ud over stilfuldt bordservice.

Mal dine døre såvel som lofter. Hvide indvendige døre er kedelige. Sort eller mørk kulgrå døre er på den anden side grafiske såvel som interessante. Eller prøv en lys rød farvetone. Ligeledes kan maling af loftet straks omdanne et rum fra ho-hum til haute.

Genholster en gammel osmannisk i en frisk, fascinerende farve eller et grafisk tryk. Hvis benene viser, såvel som de er nikset såvel som ridset, misfarv dem espressobrun eller mal dem sort.

Gem i Salvage -butikker. Clawfoot -karbad er for eksempel et tag i Salvage -butikker. Reglaze indersiden såvel som at opdatere det udvendige med et lag maling.

Byg en flerbrugsbænk. Billig, big-box-hylderne kan fungere som en bænk. Bare har en pude produceret toppen såvel som voila!

Tilpas almindelige hvide pudebetræk med monogrammer. Dette giver daglige sengetøj et luxe look.

Indram dine fund. Frame specielle postkort, tapet, gaveindpakning samt billeder fra nedsatte kunstbøger til øjeblikkelig, budgetkyndige kunst.

Bland såvel som matchstole. I stedet for at afskalde til seks til otte nye spisestue stole, investerer du i fire til seks nye skønheder såvel som derefter at hente to eklektiske loppemarkedstole til enderne. Stole med arme er meget på mønster for slutstole i øjeblikket.

Klæd dig i færdige vinduesbehandlinger. Et grundlæggende bånd af farverigt, Grosgrain-bånd kan transformere overkommelige rulle-persienner eller gardiner med et skræddersyet look.

Klynge overkommelige pendelys. Gør dette over spisebordet såvel som for nøjagtigt den samme effekt som en firecifret lysekrone.

Få meget mere budget-chic pyntekoncepter i vores guide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *