Category

Honeywell afslører ny Wi-Fi-version af Evohome Smart Heat Controller

Honeywell har afsløret sin nye version af Evohome, der integrerer Wi-Fi-forbindelse i deres intelligente varmesystem for at forenkle dets opsætning.

Den nye WiFi -version fjerner behovet for gatewayen til den originale version, boksen, der skulle tilsluttes din router under installationen.

Honeywell siger, at den nye Evohome Wi-Fi også har draget fordel af nogle yderligere forbedringer, herunder en opdatering til det eksterne design af controller-hardware, plus nogle interne brugergrænsefladeændringer for at hjælpe systemets konfiguration og opbygning.

Relateret: Besøg vores opvarmningskontrolfora

Krzysztof Meinicke, porteføljedirektør for Honeywells EMEA Home Comfort & Energy Systems Division sagde: ‘Honeywell har været forpligtet til kontinuerligt at forbedre vores produkter. Vi har ikke kun lavet det bedste smarte varmesystem derude endnu bedre ved at integrere Wi-Fi, men vi har også garanteret, at Evohome kan understøtte de seneste kedelteknologier med inkluderingen af ​​Openteherm-tilbehøret. Honeywell er stolt af at være i spidsen for smart hjemmeopvarmning og Evohome Wi-Fi demonstrerer vores forpligtelse til at blive der. ‘

Honeywell Evohome WiFi (model ATC928G3000) fås fra Amazon.

Honeywell ATC928G3000 kontrol, hvid

Evohome-controlleren med flere zone kontrollerer tiden og temperaturen på op til 12 opvarmningszoner plus en hjemmeforsyning med varmt vand, hvis det er nødvendigt. Hver zone har uafhængig tids- og temperaturstyring
Det har en baggrundsbelyst farve LCD -skærm. Enheden kan enten være vægmonteret med en ekstern strømforsyning eller bordmonteret på bordstativet.
Evohome -controlleren kan fjernes fra stativet for let programmering i op til 2 timer

£ 574,94

Køb på Amazon

GetConnected.Honeywell.com: Læs vores Evohome Review

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *