Ugens nyttige enhed: Ener-J Wise WiFi Dimmer Switch

Her er en fascinerende såvel som overkommelig kloget husdæmper switch til Det Forenede Kongerige, der er fyldt med funktioner.

Den Ener-J Wise Dimmable Touch Switch bruger 2,4 GHz 802,11 b/g/n wifi, så der er ikke behov for hub, så godt som det fungerer med LED/CFL-belysning så meget som 220W såvel som glødestyrer så meget som 300W (selve switch bruger omkring omkring 0,5 W i standby).

Producenterne siger, at de har brugt ‘optimerede dæmpningsalgoritmer’ for at maksimere kompatibiliteten, så deres kredsløb ikke får lys til at flimre ved nogen form for lysstyrke.

Dæmpningsniveauet indstilles ved at bevæge din finger op såvel som ned ad berøringsoverfladen såvel som LED -skiltet på fronten viser niveauet med et øjeblik.

Integration

Når du er monteret, kan du administrere dine lys fra Enerj -appen (Android såvel som iOS) ud over at indstille rutiner såvel som timere. Derudover integreres det med Amazon Alexa såvel som Google House til stemmekontrol. Du kan ligeledes linke det til IFTTT for en vis klog huslogik, såvel som det fungerer med Tuya såvel som Wise Life -apps.

Et neutralt kabel er påkrævet, ligesom en 35 mm dyb vægboks.

Tip: Hvis dine bagbokse ikke er dybt tilstrækkeligt, skal du tænke på at bruge en afstandsstykker som dette i stedet.

Fås fra Amazon

Besøg Enerj for meget mere information samt inspicere også denne evaluering af Geek Street -video.

30 anmeldelser

Enerj ENEJ WiFi Dimmer 1 Gang, Wise Dimmable Switch til LED -lys, der er kompatible med Alexa til dæmpningslys og pærer, hvid

Sæt tilbage såvel som slappe af ligesom ENEJ Dimmer Light Swich Du kan eksternt betjene dine lys og pærer. Det inkluderer optimerede dæmpningsalgoritmer for at maksimere lysets kompatibilitet såvel som ikke flimrer ved nogen form for lysstyrke
Vores stepless touch -dimmer af høj kvalitet gør lysstyrke modifikationen enkel såvel som glat
Enerj 1 Gang LED Light Switch Touch Administrer switch fungerer med Alexa, Google House & IFTTT med Enerj App Fjernbetjening

£ 26,58

Køb på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest2
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *