Brug af Twitter til Home Automation

Gordon Meyer har et interessant blogindlæg om, hvordan han bruger Twitter.com til at videregive sine hjemmeautomatiseringer til sine forskellige placeringer via nettet, e -mail og tekstbeskeder.

”Jeg har eksperimenteret med at bruge Twitter til automatiserede meddelelser, og indtil videre kan jeg virkelig godt lide de fordele, det tilbyder i forhold til andre teknikker. For det første understøtter Twitter flere metoder til levering af meddelelser (som kaldes “tweets” i Twitter-tale). En tweet kan modtages via SMS til din mobiltelefon, gennem flere instant messaging -tjenester, ved at gå til en webside eller ved at bruge specialiserede apps såsom den fantastiske Twitteriffic … det bedste ved denne fleksibilitet er, at modtageren vælger, hvordan de vil At modtage deres tweets, og ændring af denne indstilling gøres let “på farten.”

Afsenderen af ​​meddelelsen behøver ikke at vide, hvilken leveringsmekanisme der i øjeblikket er aktiv, det hele håndteres af Twitter. Denne enkelhed er en velsignelse for hjemmemeddelelser, der normalt enten tager en haglgeværsmetode og sender meddelelser til flere steder på én gang (hjemme-, kontor- og mobiltelefon -e -mail), eller prøv at gætte (baseret på tidsplan for dag eller andre data), hvad Bedste destination kan være. At lade modtageren identificere, hvor de vil modtage meddelelser, på ethvert givet tidspunkt, gør levering meget enklere og meget mere pålidelig.

Endelig har Twitter en let HTTP-baseret interface til afsendelse af beskeder. I stedet for at skulle script et e -mail -program eller et SMS -værktøj, er det at sende en tweet så let som at have dit hjemmeautomatiseringssystem åbne en URL. ”
Kilde: Oreilly.com Relateret: Min robot

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *