Qees ‘Green Living-mulighed for Z-Wave-baseret smart Home Energy Management

Meget mere’ Z-Wave hjælper med at redde verdens ‘type ting i dag med den nye QEES SmartGate og Open Software Platform. Hardware- og softwareparret i forbindelse med måleenheder gør det muligt for husejere at overvåge og kontrollere deres energiforbrug. Smartgate beskrives som en “alt-i-en-gateway ‘, der erstatter din trådløse router og tilføjer en telefon gateway, energistyring og hjemmekontrol. Med Open Software -platformen kan brugerne også konfigurere og kontrollere hele smarte hjemmnetværk.

Beskyttelse af miljøet og dit budget ved at bruge mindre strøm-Z-Wave Alliance-medlemmet QEES har udviklet en smart målingsmulighed, der kan styre og spare energi på kontorer, hoteller og hjem. Den grønne opholdsoption består af tre afgørende komponenter: 1) QEES SMARTGATE, 2) QEES Open Software Platform og 3) Interoperable måle- og kontrolenheder. I køb for at muliggøre trådløs kommunikation i hjemmekontrolløsninger bruger QEES teknologi såsom den beviste Z-Wave Wireless Standard.

QEES præsenterede for nylig den grønne levende mulighed for fantastisk anerkendelse på Metering Europe/Smart Houses 2010 Trade Fair i Wien. Produktserien vil være tilgængelig på markedet i begyndelsen af ​​2011. Indstillingen er baseret på QEES SmartGate, som er en “alt-i-et-gateway”, der kan erstatte standard Wi-Fi-routeren i mange hjem , da den forener en kraftig Nat -router, en firewall og en telefonport i et apparat. Derudover leverer QEES SMARTGATE grænseflader til moderne energistyring og hjemmekontrolløsninger. F.eks. Kan gatewayen let tilsluttes Ethernet, Wi-Fi, Z-Wave og Bluetooth Networks, hvor alle enheder (f.eks. Mobiltelefoner, berøringsskærme osv.), Der kombineres for at danne et kontrolnetværk. Slutbrugere er således i stand til at gøre brug af intelligent hjemmeautomatiseringsteknologi i køb for at minimere energiforbruget i huse og kontorer osv. Samt drage fordel af funktioner som energistyring, øget komfort og også sikkerhed.

QEES Open Software -platformen er netop det. Det består af en lokal management-software i SmartGate og en skybaseret styringssoftware til store installationer gennem energiværktøjer eller telcos. Forbrugerne kan installere og konfigurere hele smarte hjemmnetværk, inklusive alle de individuelle netværksenheder. Dette tillader for eksempel varmesystemer, klimaanlæg, belysningsenheder og sikkerhedssystemer, der kan styres på en energieffektiv måde. I køb for at spare energi kan systemet for eksempel slukke for enheder, der ellers kan have opholdt sig i standbytilstand, medmindre de er programmeret til at forblive drevet som køleskabet osv. Systemet informerer også forbrugerne om det aktuelle energiforbrug og gør det muligt Kontroller status for enheder eksternt, for eksempel via mobiltelefon, uanset hvor brugeren faktisk er placeret i det øjeblik.

Både QEES SmartGate og QEES åbner softwareplatform er interoperable med et stort udvalg af hjemmekontrolprodukter. Qees Green Living -option kan danne kontrol-, konfigurations- og vedligeholdelsesenheder til effektiv brug af sammenkoblede elektroniske apparater i huse eller på kontorer og hoteller osv.

At fremstille “grøn levende” økonomisk – QEES -produkterne og -mulighederne blev meget godt modtaget af besøgende på Metering Europe/Smart Houses 2010 Trade Fair i Wien. For bare få år siden blev husholdningsautomation betragtet som en luksus forbeholdt mennesker med en særlig interesse for teknologi. Nu har Qees sat sig målet om at levere detaljerede, men økonomiske smarte hjem og energistyringsløsninger. Morten Bremild, salgs- og marketingdirektør hos QEES, understreger kravet fra virksomheden: ”Alle skal have mulighed for at gøre brug af Smart Home Technologies. Energistyringsmuligheder tilbyder et fantastisk potentiale med hensyn til energibesparelser for private husholdninger, hoteller, skoler, kontorer osv. Og derved skaber muligheden for at vedtage en grøn og miljømæssigt bæredygtig måde at leve på – som vi kalder Green Living. ”

www.z-wavealliance.org: www.qees.eu

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *