Category

Green Z-Wave-produkter til det digitale hjem

En række nye produkter baseret på Z-Wave-teknologi er netop blevet annonceret af AEON LABS. De nye enheder er hjemmeenergimåleren-en klemme på trådløs elektrisk energimåleindretning, minimoten-en fjernbetjening til at kontrollere dine Z-Wave-aktiverede enheder og Z-Stick-en USB Z-Wave-controller. Læs videre for den fulde PR og linkene.

”København-Z-Wave Alliance-medlem Aeon Labs giver nu husejere en ny serie trådløse produkter, som de kan skabe miljøvenlige smarte hjem i fremtiden. Disse nye enheder er udviklet for at spare energi i hjemmet og mærkbart forbedre beboernes livskvalitet. De nye produkter, der er baseret på Z-Wave-teknologi, inkluderer Home Energy Meter, The Minimote Remote Control og Z-Stick. Brugere kan let integrere disse enheder i deres hjemmekontrolsystemer og således forbinde dem til et interoperabelt radiokontrolleret netværk med andre enheder. Dette indebærer, at elektriske enheder kan bruges så energieffektivt som muligt.

Z-Wave-produkter gør det muligt for brugere at gøre deres hjem meget mere komfortable, mens de også drastisk mindsker deres energiforbrug. Z-Wave er en anerkendt global standard, især inden for den smarte doseringssektor, og Z-Wave Technology tilbyder husejere med et sundt fundament for et miljøvenligt hjem.

Hjem Energi Meter Trin forbrug nøjagtigt – Home Energy Meter (HEM) er en billig energimåler til hele hjemmet og hjælper med at holde energiomkostningerne nede. Det er en effektiv måleenhed til indenlandsk energiforbrug. Systemet kan installeres hurtigt og ligetil – ingen teknisk færdighed er nødvendig. Det trådløse system transmitterer værdier såsom wattage og kilowatt-timer til en central kontrolstation (Gateway), der kan overvåges af brugerne.

Let og sikkerhed er vigtigst: Så elektrikere er ikke forpligtet til at installere AEON LABS Home Energy Meter. Kunden behøver aldrig at håndtere hot eksponerede ledninger. Nuværende transformerklemmer klemmer rundt om vekselstrømsindretningen for at detektere energiforbrug for hele huset. Hovedorganet er international beskyttelseskode, der er klassificeret IP43, der skal forvitres til udendørs forhold. Det kan også drives gennem USB og kræver ikke batterikraft. USB kan bruges til let at opgradere den interne software ved slutbrugeren, således at den seneste Z-Wave-protokol og kommandoer altid er tilgængelige.

Interoperable Z-Wave-enhedsprogrammering gennem minimote-slutbrugervenlighed var en højeste prioritet for AEON-laboratorier, da den udviklede Z-Wave Minimote. Denne fjernbetjeningsenhed gør det muligt for brugere at kontrollere alle kompatible enheder i hjemmekontrolnetværket med et tryk på en knap. Der er også fire knapper under et glidende coverpanel til fire forskellige funktioner: “Inkludering”, “Ekskludering”, “Association” og “Learning”. Så minimoten er den ideelle brugervenlige fjernbetjeningsenhed til Z-Wave-kompatible enheder, såsom dæmpere, switches, blinde kontroller osv.

Brugere kan konfigurere op til otte forskellige “scener”, hvor flere enheder kan kontrolleres samtidigt. For at garantere, at minimoten altid transmitterer ved hjælp af den seneste Z-Wave Radio Protocol, kan brugerne let opgradere fjernbetjeningen selv. Det integrerede lithiumbatteri varer i flere måneder, og minimoten er genopladelig gennem en USB -grænseflade. Det har også en rækkevidde på op til 30 meter.

Z-Stick fungerer som et kommunikationscenter-Aeon Labs Series 2 Z-Stick er en selvdrevet USB-stick. Som pc-adapter forbinder den en computer til et Z-Wave-netværk gennem USB-interface. Derefter konverteres en USB-protokol til en seriel Z-Wave API-protokol, så operativsystemet genkender produktet som en yderligere virtuel og seriel enhed. Så når den er forbundet til en værtsprocessor, fungerer stick som et kommunikationscenter for andre hjemmekontrolenheder. Z-stick kan bruges til at integrere op til 232 enheder i hjemmenetværket gennem en nem installationsproces.

For meget mere information kan du besøge www.z-wavealliance.org og www.aeon-labs.com. Se Aeon Labs på Z-Wave Alliance Booth No. C26 ved måling og fakturering/CRM Europe 2010 i Wien den 22.-24. September. ”

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *