Category

Hackmyth PVR Plus Z-Wave Home Automation

Her er en, vi ikke har dækket før, Hackmyth beskrives som “Home Automation Control Kit for MythTV” og tilbyder Z-Wave Wireless Control of Your Smart Home, fra det samme Boks, der udfører dine PVR -funktioner.

”Hackmyth -systemet tilbyder trådløs hjemmeautomatiseringskontrol kombineret med MythTV -softwaren på en boks, der tilsluttes dit tv -sæt. Med en simpel fjernbetjening giver Hackmyth dig mulighed for at drage fordel af MythTV-funktionalitet uden at kæmpe med tidskrævende problemer som hardwarekompatibilitet og kompleks installation. Plus, dit system downloader opdateringer automatisk, hvilket sparer dig tid og problemer med ofte at kontrollere for ny opdateringstilgængelighed.

Med den samme fjernbetjening kan du også bruge dit Hackmyth-system til at kontrollere lysene i dit hjem ved hjælp af den nyeste Z-Wave Wireless Technology. Synk blot din Z-Wave-kompatible afsætningsmarked med dit Hackmyth-system. Sæt den derefter i væggen og kontroller den med den samme grænseflade, du bruger til at kontrollere dit tv. ”

www.hackmyth.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *