Category

Automated House 2.0 – #17 Ubiquiti Networking Del 2 – Al vores UNIFI -hardware er ankommet!

I den allerførste del af vores House Networking -serie kiggede jeg på grundene til, at jeg besluttede at gå med Ubiquiti til LAN i det nye hus. Det næste trin var at finde ud af, hvad jeg havde brug for at rulle dette top-of-the-line husnetværk ud.

Lige nu ser det område, hvor vores rack i sidste ende vil blive installeret, stadig ganske ru. Men ideelt set i løbet af de næste par måneder vil tingene blive meget mere fascinerende med dette område på garagevæggen.

Planlægger

Fodring af vores detaljer i Unifi Network Planner Forslaget var for 5 at få adgang til point omkring vores nye build.

Men med sit noget usædvanlige design (2 bygninger side om side) såvel som gode tilbud om wifi dræbende folie backed isolering såvel som masser af stål, besluttede jeg at komme i kontakt med ubiquiti om vores job samt køre det ved dem.

Efter en vis diskussion om vores byggeri, gulvområde samt krav til vores netværk, er jeg utroligt taknemmelig for at have fået denne hardware direkte fra Ubiquiti for at drive det automatiserede House 2.0-netværk!

Kontakt

Lad os begynde med kontakten, som ganske meget hvad der ellers vil linke til det. Dette er 48 Port 500 Watt Poe (Power Over Ethernet) design, der vil drive alle vores WAPS (trådløs gevinst adgang til point) direkte ud over vores sikkerhedskameraer. Det er en fuld håndteret rackmontering, Gigabit Ethernet -switch samt alle 48 porte understøtter 802.3AT, 802.3AF & 24V passiv POE. Derudover er der 2 SFP -porte såvel som 2 SFP+ -porte til 10 GB -links til andre enheder.

Som guide får trådløs få adgang til point såvel som kameraer, På omkring 130 watt – så godt inden for evnerne for denne switch (maksimal POE+ -udgang til enhver form for privat port er 34 watt).

Hvis du ikke kræver så mange porte, starter Ubiquitis POE -switch -sorter med denne bit 8 Port 60 Watt -version. På den anden side, hvis du har brug for en lag 3 -switch, skal du inspicere de nye Pro -design i Gen2 -serien.

Model: US-48-500WLOCATION: RACKAVAILBLAG FRA Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti US-48-500W 500 W 48 Port Unifi Poe Switch

121 anmeldelser

£ 774,42

Køb på Amazon

Sikkerhedsgateway

Unifi Security Gateway Pro er en rackmonterbar router, der vil håndtere vores forbindelse til Internettet såvel som at give vores firewall. Det håndterer DHCP, DPI (dyb pakkeinspektion) for at se, hvilke websteder såvel som tjenester, som gadgets på vores LAN bruger. Derudover indeholder det ID’er (indtrængningsdetekteringssystem) alarmer for malware såvel som sårbarheder såvel som IPS (indtrængen forebyggelsessystem), som virkelig vil blokere disse trusler. Det er ligeledes en VPN -server, der gør det muligt for os at deltage i vores House LAN med en sikker såvel som kryptere personlig forbindelse, når du er væk hjemmefra.

Med 2 WAN -porte er der rækkevidde til at tilføje en 4G -cellulær forbindelse til failover, selvom det er noget, jeg kræver for at undersøge mere detaljeret i fremtiden (Unifi LTE ser perfekt ud, men ikke tilbydes i England endnu). Pro har hurtigere med Put end den grundlæggende USG, som er nødvendig for FTTP-forbindelsen, der skulle endte med at blive tilbudt os i den ikke så godt langt fra fremtiden.

Model: USG-Pro-4Location: RACKAVILLAGET FRA AMACON

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti USG-Pro-4 Unifi Security Business Gateway Router med Gigabit Ethernet247 anmeldelser

£ 293,00

Køb på Amazon

Cloud Key & CCTV -optager

Du kræver ikke, at en ‘controller’ kører for Unifi Wifi at fungere. Det er dog et krav om opsætning af systemet ud over at levere al den fantastiske sporing såvel som administrationsfunktioner. Så hvis du går til vanskeligheden ved at installere en passende UNIFI -konfiguration, skal du bestemt planlægge at køre en.

Der er et par metoder til at tilvejebringe controlleren, der er adgang til med en webbrowser -grænseflade. Hvis du har en altid på pc, Mac eller Raspberry Pi, der allerede kører 24/7, kan du downloade såvel som at oprette en softwareapplikationskontroller. Du kan endda køre controlleren på din NAS såvel som der er skytjenester, der også holder dette for dig, hvis du foretrækker det.

Men et dejligt valg er Ubiquitis eget cloud -nøgleområde. Dette er bitcomputere, der kører alene, såvel som vi har fået Gen2 Plus Cloud -nøglen. Dette system giver ligeledes den ekstra UNIFI Protect Software-applikation plus en indbygget 1 TB vanskelig drivkraft til sikkerhedskameraopgaver (2,5 ″ disken er individuel udskiftelig så meget som 5TB). Der er ligeledes et rackinstallationstilbehør til Cloud Key Gen2 Plus, som jeg mener at købe, så dette system kan også integreres i vores rackkonfiguration.

Model: UCK-G2-pluslokation: RACKAVAILBARE FRA Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Networks Unifi Cloud Key Gen2 Plus (UCK-G2-Plus), Single

1.676 anmeldelser

£ 177,45

Køb på Amazon

Trådløs få adgang til point

De fleste tilgængelige have-variete hus WiFi-systemer tilbyder bare en enkelt type gevinstadgang til punkt. Men med ubiquiti er der mange SKU’er at vælge imellem, afhængigt af den opgave, der er i hånden, såvel som hvor systemet vil være placeret.

Vi bruger gode tilbud på 3. Gen Unifi får adgang til point, herunder et par af de ‘flyvende tallerken’, som Ubiquiti er berømte for. Det diskformede NanoHD-system er et indendørs AP, der er drevet af 802.3AF POE såvel som understøtter 4 × 4 MU-MIMO.

Det giver en teoretisk aggregeret maksimal gennemstrømning på 1.733 Mbps på 5 GHz samt 300 MPBS på 2,4 GHz. Rent praktisk er disse enheder af programmet begrænset af de 1.000 Mbps i vores Ethernet -port på den kablede side. De støtter 200+ samtidige individer såvel som er især godt egnede til de moderne 5 GHz -gadgets, vi bruger i huset.

Hvert kablet system kan ligeledes give et trådløst link til endnu en gevinst adgang til punkt for vækst, der ikke kræver flere netværkskabler. Vi kræver ikke denne ‘mesh’ -konfiguration, selvom hver WAP vil blive fodret fra sit eget CAT6A -kabel, der løber tilbage til kontakten. Unifi AP Flex HD er endnu en WAP -type faktor, der lige er vist i Storbritannien, der er værd at inspicere også.

Model: UAP-nanohdlocations: 2 enheder, 1 x køkkenområde ø, 1 x opholdsstue tv-enhedsanvendelse fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Unifi Nanohd (UAP-Nanohd) [WLAN AC, 4×4 Mu-Mimo, 1733 Mbit/s + 300 Mbit/s]273 anmeldelser

£ 142,03

Køb på Amazon

Jeg har også 4 af de nyeste HD-HD-gain-adgang til point. Disse er dybest set nøjagtigt de samme radioer som nanohd ovenfor, men i en anden indendørs type faktor med nogle fantastiske ekstramateriale.

De er perfekte til vores soveværelser, da de giver en virkelig pæn WAP, der fastgøres til væggen (så intet krav til noget på lofterne), plus de har en smule indbygget switch til at give Ethernet også. Så dette enkelt pæne system giver WiFi til pladsen – 3 rutinemæssige Gigabit Ethernet -stik til pc’er osv. Samt en 4. Poe Gigabit -port til noget som et sikkerhedskamera eller en VoIP -telefon (802.3AF Poe samt 802.3at POE+ input understøttet ).

Model: UAP-IW-HDLocation: 4 Enhed

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti Unifi HD in-væg 802.11ac Wave 2 Wi-Fi Gain adgang til Point 4 Port Ethernet Switch, UAP-IW-HD

70 anmeldelser

£ 146,93

Køb på Amazon

Med et køretøj, der får regelmæssige opdateringer over air software, er en gevinstadgang til punkt i garagen også en god metode. Til dette har jeg valgt den indendørs / udvendige nominelle vekselstrøm, der kan drives fra 24V passive POE eller 802.3AF. Det er et 2 × 2 MIMO -system med understøttelse af så meget som 300 Mbps på 2,4 GHz samt 867 Mbps på 5 GHz. Masser af ydelser til køretøjet, og som med de fleste Unifi Waps har det kapaciteten til at udvide netværket udenfor via en pasform sammen konfiguration i fremtiden.

Model: UAP-AC-MLocation: GarageAvailable fra Amazon

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Ubiquiti unifi ac udenfor passer sammen

1.551 anmeldelser

£ 131,00

Køb på Amazon

Kameraer

En del af tiltrækningen af ​​UNIFI -systemet er dybden af ​​dets produktsortilitet, og som med den loxon -konfiguration, vi har valgt til vores kloge hussystem, skal deres evne til at alle arbejde sammen problemfrit.

Det inkluderer sikkerhedskameraer så godt som vi er heldige at have fået en af ​​disse variation, der toppede G4 Pro, at installere. Dette er et indendørs/udenfor (IP67) 4K -kamera (3840 x 2160) med en drevet 3x optisk zoom (4,24 mm – 12,66 mm, ƒ/1,53 – ƒ/3.3), som muliggør justerbar indramning.

Der er en indbygget mikrofon, IR til belysning om natten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *