Category

20 -års jubilæumsfejring: Vind en Vera Edge fra Vesternet til en værdi af £ 100

for at hjælpe med at fejre vores 20 -års jubilæum Vi har et bjerg med store præmier for at give væk takket være en ekstremt generøs støtte fra vores foretrukne kloge husfirmaer. Denne gang giver vi en Vera -kant til en værdi af £ 100 med tilladelse fra Vesternet!

Vesternet blev oprettet i 2008 af Innovation Professional & Entrepreneur, Dave Bell. Efter at have startet såvel som at sælge verdener allerførste på Internet Bluetooth -butikken i 2000, så han fremkomsten af ​​det potentielt endnu større marked for trådløs husautomation. Vesternet er nu vokset til at blive den verdens premier Wise House Shop, med utallige glade klienter over hele verden. Tak til Vesternet for deres støtte fra det automatiserede husfællesskab.

** Konkurrence lukket **

Tillykke til mesteren Patrick Littlehales!

Vera Edge er en helt fremhævet Z-Wave-kompatibel Web Gateway, der giver dig mulighed for at holde dig knyttet til dit hjem, uanset hvor du er. For en mulighed for at vinde en Vera -kant til en værdi af £ 100 ligesom både de automatiserede hjem og Vesternet Facebook -sider, og del derefter dette indlæg. Så simpelt er det.

Vi holder denne konkurrence åben indtil midnat den 14. februar 2016, så du har masser af tid til at komme ind, såvel som vi afslører mesteren lige her. Denne gave er kun tilgængelig for besøgende i Storbritannien, og vores normale konkurrencegler gælder. Held og lykke alle sammen!

VESTERNET.com: Vera Edge på VESTERNET

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *